Crypto-Prijzen.nl

eCash heeft een positieve trend laten zien, moet u investeren in XEC?

eCash heeft een positieve trend laten zien, moet u investeren in XEC?

eCash XEC/USD is een fork van Bitcoin die de kerntechnologie achter Bitcoin combineert met Proof-of-Stake (PoS) consensus en protocolbeheer.

Het XEC token is het native cryptocurrency token dat het eCash netwerk aandrijft en heeft specifieke use-cases zoals token-mining en staking.

De innovaties van eCash als katalysatoren voor groei

eCash ondersteunt tokens die iedereen kan maken en verhandelen.

Hiermee kunt u uw eigen token maken met een aangepaste naam, voorraad en pictogram. Het platform is een voortzetting van een project dat bekend staat als ‘Bitcoin Cash’.

eCash heeft plannen om subnetten te creëren, zodat het netwerk de mogelijkheid heeft om verbinding te maken met andere netwerken en verschillende functies te bieden, maar toch dezelfde munt in de kern te gebruiken.

Op 28 september kwam eCash ook beschikbaar op SwapSpace, waar gebruikers de mogelijkheid kregen om XEC te verhandelen zonder enige beperking of registratie.

Moet u investeren in eCash (XEC)?

Op 29 september had eCash (XEC) een waarde van $ 0,000248.

Om een beter perspectief te krijgen op dit waardepunt en om te zien of het zijn waarde echt kan verhogen, zullen we in augustus zowel zijn hoogste waarde ooit als zijn prestaties doornemen.

Als het gaat om de hoogste waarde aller tijden van het token, was het op 4 september toen het een waarde van $ 0.000380 bereikte. Hier zien we een verschil in de waarde van $ 0,000132. Dit is een verschil van 53%.

Als het gaat om de prestaties van het token in augustus, had het zijn laagste punt op 2 augustus, waar het token daalde tot $ 0.0000325 in waarde.

Als het gaat om zijn hoogste waarde ooit, was het op 29 augustus, waar de token zijn waarde verhoogde tot $ 0,000220. Dit betekende een stijging van het token met $ 0.0001875 of 576%.

Rekening houdend met de historische prestaties van het token en gezien het feit dat het op 29 september op een van zijn laagste waardepunten staat, is eCash (XEC) een waardevolle investering omdat het het reële potentieel heeft om zijn waarde tegen het einde van oktober te verhogen tot $ 0,000322.

The post eCash heeft een positieve trend laten zien, moet u investeren in XEC? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*