Crypto-Prijzen.nl

dWeb Foundation werkt samen met Flare Network

dWeb Foundation werkt samen met Flare Network

De decentralized web (dWeb) Foundation heeft een samenwerking aangekondigd met het Flare netwerk. De eerste wil zijn inspanningen in het blockchain netwerk versterken door decentralisatie te ondersteunen.

De dWeb Foundation is een non-profitorganisatie gevestigd in Singapore. De Foundation wordt ondersteund door Web3 enthousiastelingen, gericht op het promoten van een vrije en open gedigitaliseerde toekomst vrij van censuur.

dWeb Foundation werkt samen met Flare

Door het toegenomen aantal mensen op internet is er behoefte ontstaan aan een oplossing die de verbinding tussen mensen en organisaties versterkt. Het internet, in zijn huidige vorm, wordt gecontroleerd door grote technologiebedrijven, wat resulteert in privacyproblemen en een hoge mate van centralisatie.

Het Flare netwerk probeert dit probleem op te lossen door Handshake te ondersteunen. Handshake is een lees-schrijf eigen internet ontwikkeld via het Handshake Naming System (HNS). Het HNS systeem is ontwikkeld met behulp van de gedecentraliseerde technologie van dWeb.

Met Handshake hebben gebruikers controle over de root-DNS naamgevingszone. Het platform zal nu de slimme contractmogelijkheden van Flare integreren om een sub-level domain (SLD) naamgevingssysteem te ondersteunen. Via de State Connector zal het Flare netwerk de Handshake TLD koppelen aan de SLD domeinen.

Internet decentraliseren

Handshake en Flare gaan samenwerken om een gedecentraliseerde versie van internet te creëren. Deze versie zal een hoge mate van transparantie hebben en zal zich richten op veerkracht en veiligheid. Gebruikers zullen hun gegevens bezitten en beheren.

De samenwerking is strategisch, aangezien de markt voor domeinnamen naar verwachting zal groeien tot voorbij een waardering van $ 1 miljard in 2027. Door een Layer 2 oplossing te creëren bovenop de Layer 1 gedecentraliseerde SLD’s die door Handshake worden geleverd, kunnen de groeiniveaus aanzienlijk toenemen. Het zal Handshake ook in staat stellen een leider te zijn in Web3.

De CEO en mede-oprichter van Flare, Hugo Philion, merkte op: “Flare is verheugd om samen te werken met dWeb om smart-contract functionaliteit te bieden aan Handshake’s gedecentraliseerde internettechnologie. De rol van Flare bij het hosten van SLD’s is een dwingende factor in deze samenwerking en vervult onze visie voor een peer-to-peer, onveranderlijke en toegankelijke internetervaring. We zijn verheugd om samen te werken met het dWeb team om deze realiteit vooruit te helpen.”

Het bericht dWeb Foundation werkt samen met Flare Network verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*