Crypto-Prijzen.nl

DUSK prijsanalyse na recente appreciatie

DUSK prijsanalyse na recente appreciatie

DUSK/USD is in minder dan 48 uur omhooggeschoten van $ 0,18 naar $ 0,40 en de huidige prijs staat op $ 0,32.

Dusk Network biedt financiële instellingen gegevensprivacy en biedt organisaties van elke omvang gelijke kansen om kapitaal veilig te stellen, activa te verhandelen en toegang te krijgen tot een volledig spectrum van financiële diensten.

Blockchain voor financiële toepassingen

Dusk Network is de privacy-blockchain voor financiële toepassingen waarmee bedrijven financiële instrumenten kunnen tokeniseren en kostbare processen kunnen automatiseren.

Dusk Network is ontworpen om te voldoen aan de norm van wereldwijde regelgeving en stelt bedrijven in staat om te voldoen aan de AVG en richtlijnen voor de financiële markt door gebruik te maken van zero-knowledge cryptografie en geavanceerde coderingsmethoden.

Het is belangrijk om te zeggen dat Dusk Network de eerste blockchain is met native vertrouwelijke slimme contracten, en daarom hebben zijn klanten er vertrouwen in dat hun transacties veilig en privé zijn.

Om de privacy in het netwerk te behouden, gebruikt Dusk de Proof of Blind Bid consensus, die transacties binnen 15 seconden direct afhandelt.

Voor elke transactie op het netwerk compenseert DUSK netwerkknooppunten voor bandbreedte, verificatie en opslag.

Dit project heeft de afgelopen maanden een groeiend enthousiasme gezien, de gemeenschap breidt zich met de dag uit en volgens het team achter dit project nadert Dusk Network de lancering van een infrastructuur die is ingesteld om kapitaalmarkten te katapulteren.

De potentiële doorbraken zijn grenzeloos en volgens Dmitry Khovratovich, hoofdcryptograaf, is Dusk Network nu in staat om beter te presteren dan de huidige industriestandaarden. Het team van Dusk Network voegde toe:

We voeren deze visie uit door de eerste toestemmingsloze blockchain te ontwikkelen voor de uitgifte, handel en beheer van programmeerbare digitale activa die vertrouwelijke informatie privé houdt en voldoet aan de huidige industriële nalevingsnormen.

Jelle Pol, oprichter en zakelijk directeur van Dusk, zei dat dit project moderne, particuliere financieringsopties creëert van klanten tot superfans voor het algemene investeringspubliek.

$0,40 staat voor weerstandsniveau

DUSK is geëxplodeerd sinds 6 december en deze cryptocurrency blijft in de focus van handelaren.

Het dagelijkse volume van DUSK blijft hoog, maar de huidige prijsstijging heeft een minder fundamentele achtergrond.

Bron: tradingview.com

DUSK handelt momenteel onder de recente hoogtepunten en het zou een sterk verkoopsignaal zijn als de prijs onder de ondersteuning van $ 0,25 zakt.

Het volgende koersdoel zou $ 0,20 of zelfs lager kunnen zijn; toch, als de prijs weer boven $ 0,40 springt, hebben we de open weg naar $ 0,50.

Samenvatting

Dusk Network is de privacy-blockchain voor financiële toepassingen die is ontworpen om te voldoen aan strikte wettelijke vereisten en principes van de financiële markt. DUSK is geëxplodeerd sinds 6 december en deze cryptocurrency blijft in de focus van handelaren.

The post DUSK prijsanalyse na recente appreciatie appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*