Crypto-Prijzen.nl

Duitse voetbalclub werkt samen met Baby Doge om de betrokkenheid van fans te vergroten

Duitse voetbalclub werkt samen met Baby Doge om de betrokkenheid van fans te vergroten

TSG Hoffenheim, een Duitse voetbalclub, gaat samenwerken met Baby Doge om non-fungible tokens (NFT’s) aan fans aan te bieden. Baby Doge Coin (BABYDOGE/USD) is een meme-project dat het afgelopen jaar behoorlijk populair is geworden.

Baby Doge Coin gaat samenwerken met het voetbalteam van de Bundesliga om de betrokkenheid van fans te vergroten via NFT’s.

Baby Doge werkt samen met Duitse voetbalclub

In een recente aankondiging bevestigde TSG Hoffenheim haar samenwerking met Baby Doge. De club verklaarde dat Baby Doge een “innovatief en toonaangevend merk” was in de cryptosector. De club heeft ook beloofd meer opwindende projecten aan fans te onthullen.

De directeur van partnerschappen bij Baby Doge, Mike Watson, merkte op dat deze deal de populariteit van de munt in de voetbalwereld zou vergroten. Watson zei,

We streven ernaar om ons wereldwijde bereik uit te breiden als een gemeenschapsgericht project, maar ook om strategische partnerschappen aan te gaan met organisaties van wereldklasse en ons te vestigen als speler in de sportwereld.

De deal omvat ook LED advertenties voor de meme-munt op het veld tijdens thuiswedstrijden. Dit is de eerste voetbaldeal voor Baby Doge. Floki Inu heeft andere meme-munten geleid bij het sluiten van sportdeals. De meme-munt werkt samen met Kerala Blasters FC, het Spaanse Cadiz en het Italiaanse Napoli.

Niet de eerste grote sportdeal voor Baby Doge

Baby Doge werd vorig jaar gelanceerd, maar heeft in korte tijd een grote aanhang gekregen dankzij zijn strategische partnerschapsovereenkomsten. In juli 2021, toen de populariteit van Baby Doge op zijn hoogtepunt was, werd de meme-munt op de Chevrolet Camaro NASCAR-raceauto geplakt, bestuurd door Brandon Brown.

Brown gaf commentaar op deze goedkeuring en zei: “We zijn trots om Baby Doge Coin te verwelkomen aan boord van onze Nr. 68 Chevrolet Camaro als de nieuwste partner van Brandonbilt Motorsports. De auto ziet er geweldig uit en ik kan niet wachten tot iedereen hem op het circuit ziet.” Brown sprak ook over de humanitaire inspanningen van Baby Doge. Hij verklaarde dat de meme-munt was geïnvesteerd in een project om dakloze honden te redden. De meme-munt heeft aanzienlijk in dit initiatief geïnvesteerd door te doneren aan hondenopvangcentra.

La notizia Duitse voetbalclub werkt samen met Baby Doge om de betrokkenheid van fans te vergroten era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*