Crypto-Prijzen.nl

Drake verdient $381.000 met Super Bowl Bitcoin weddenschappen

Drake verdient $381.000 met Super Bowl Bitcoin weddenschappen

De Amerikaanse Super Bowl wordt gedomineerd door crypto- en blockchain advertenties, sommigen noemen dit sportevenement zelfs de “Crypto Bowl”. Niet alleen hebben deze advertenties het grootste deel van deze dag gemarkeerd, maar crypto weddenschappen zijn ook erg populair geworden.

Aubrey Drake, een populaire Canadese rapper, heeft grote weddenschappen gewonnen tijdens de Super Bowl LVI. De rapper heeft $ 381.000 aan Bitcoin verdiend nadat de LA Rams wonnen van de Cincinnati Bengals.

Drake wint Bitcoin weddenschappen

Drake deed drie weddenschappen met Bitcoin (BTC/USD), voor een totaal van CAD 1,6 miljoen. De eerste was een moneyline weddenschap waarbij hij een weddenschap van $ 600.000 plaatste dat de LA Rams het spel zouden winnen. Deze weddenschap leverde hem ongeveer 5,65 Bitcoin op, ter waarde van $306.000.

In een Instagram bericht zei Drake dat hij nog een weddenschap van $ 500.000 had geplaatst dat Odell Beckham Jr., een ontvanger van de LA Rams, één touchdown zou scoren tijdens de wedstrijd. De andere $ 500.000 weddenschap werd geplaatst op Beckham, goed voor meer dan 62,5 ontvangende yards. Drake won de eerste weddenschap nadat Beckham de eerste touchdown scoorde. De laatste weddenschap was echter niet succesvol omdat de speler het veld verliet na een blessure.

Super Bowl verandert in de Crypto Bowl

De weddenschappen waren hoog tijdens de Super Bowl, en Drake was niet de enige die wegliep met wat gratis Bitcoin. Coinbase, de grootste Bitcoin beurs in de VS, promootte ongeveer $ 15 aan Bitcoin gratis voor nieuwe gebruikers die zich op het platform aanmeldden. Deze gratis BTC werd uitgezonden in de vorm van een Coinbase advertentie die werd gepromoot als een Super Bowl advertentie. FTX plaatste ook een weggeefactie van 7,54 Bitcoin op Twitter nadat de advertentie was uitgezonden tijdens het sportevenement.

Beckham, de speler waarop Drake een weddenschap plaatste, heeft ermee ingestemd om zijn salaris van $ 4,25 miljoen in Bitcoin te ontvangen. De speler promootte ook een $ 1 miljoen Bitcoin weggeefactie op CashApp. Ondanks dat hij vroeg uit de Super Bowl viel, promootte Beckham de overwinning van het team.

Drake plaatste zijn weddenschap op LA Rams met behulp van Stake, een gokplatform voor cryptocurrency. Dit is niet de eerste keer dat de rapper gokt op de site, aangezien hij vaak miljoenen inzet in CAD heeft gedaan.

La notizia Drake verdient $381.000 met Super Bowl Bitcoin weddenschappen era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*