Crypto-Prijzen.nl

DOT test ondersteuningsniveaus terwijl Polkadot samenwerkt met Duitse telecomgigant

DOT test ondersteuningsniveaus terwijl Polkadot samenwerkt met Duitse telecomgigant

Polkadot (DOT/USD) had vorige week geprobeerd om grote bullish winsten te maken, maar deze opwaartse trend bleef uit. De recessie die over de hele markt plaatsvindt, heeft deze bullish winsten verstoord; vandaar dat het token een neerwaartse trend maakt naar lagere niveaus.

Vorige week maakte DOT een grote bullish run vanwege de eerste parachains die op het platform werden gelanceerd. Nu het nieuws over deze lancering echter is weggeëbd, gaat DOT nu op weg naar een prijscorrectie.

Ondersteuningsniveaus voor DOT testen

Vorige week was er een groot herstel in de prijzen van DOT. Na begin november een recordhoogte te hebben bereikt, heeft DOT aanzienlijke verliezen geleden, en nu lijkt het erop dat de neerwaartse trend uitgeput zou kunnen zijn, en het token herstelt zich nu.

Het token wordt momenteel verhandeld op het ondersteuningsniveau van $ 28. Dit is een cruciaal niveau voor het token, want als het niet vasthoudt, kan de munt in een andere sterke bearish modus komen die de wekelijkse winsten zou kunnen wissen.

Als het er niet in slaagt $ 28 vast te houden, ligt het andere lagere ondersteuningsniveau op $ 26, wat momenteel het wekelijkse dieptepunt is voor het token. Prijsdalingen zijn mogelijk, gezien de trend van de token de afgelopen weken.

Positief is dat de bredere markt lichte tekenen vertoont van een herstel van de prijzen, en dit zou DOT kunnen helpen bij het maken van een nieuwe opwaartse trend. Als het token wint, kan het richting het weerstandsniveau van $ 30 gaan. De winsten kunnen ook worden veroorzaakt door kopers die na een lange recessie weer op de markt komen.

Polkadot tekent deal met Duitse Telekom

Het Polkadot netwerk heeft ook aangekondigd een samenwerkingsovereenkomst aan te gaan met T-Systems MultiMedia Solutions (MMS). Na deze deal zal Deutsche Telekom, een van de toonaangevende telecombedrijven in Duitsland, DOT tokens ontvangen.

Het bedrijf heeft het totale aantal DOT tokens niet aangekondigd dat het na deze deal zal ontvangen. T-Systems MMS wordt nu echter een validator voor het Polkadot netwerk en ondersteunt de veilige verzending van berichten tussen onafhankelijke blockchains die op Polkadot draaien.

Het telecomreusbedrijf is erop gebrand om de onafhankelijkheid en decentralisatie te stimuleren. Daarom zal het partnerschap het bedrijf in staat stellen om zijn doelen van een gedecentraliseerd systeem te blijven bereiken. Aan de andere kant zal het Polkadot ook in staat stellen om het interoperabele systeem te ondersteunen dat het creëert via de parachains, omdat de onafhankelijke blockchains die de slots winnen gemakkelijk kunnen communiceren.

The post DOT test ondersteuningsniveaus terwijl Polkadot samenwerkt met Duitse telecomgigant appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*