Crypto-Prijzen.nl

DOT prijsvoorspelling na lancering van USDT op Kusama

DOT prijsvoorspelling na lancering van USDT op Kusama

Polkadot DOT/USD is een blockchain met een kernnetwerk dat bekend staat als de relay chain, waar andere blockchains verbinding kunnen maken en met elkaar kunnen communiceren.

Deze relay chain zorgt voor de beveiliging en transacties en zorgt er eveneens voor dat cross chain Interoperabiliteit naadloos kan functioneren.

Kusama is de pre-productie omgeving die speciaal voor Polkadot is gemaakt, waar ontwikkelaars kunnen experimenteren en nieuwe blockchains of applicaties kunnen testen voordat ze op Polkadot zelf worden uitgebracht.

Tether’s lancering van USDT op Kusama als katalysator voor groei

Tether heeft aangekondigd dat ze op 13 april, USDT op het Kusama netwerk van Polkadot hebben gelanceerd.

Wat dit betekent is dat de stable coin nu beschikbaar is op verschillende netwerken.

Kusama is het nieuwste netwerk waarop USDT beschikbaar is geworden, en voegt zich aan de lijst met Ethereum, Algorand, EOS en TRON.

USDT zal op de eerste parachain op het Kusama netwerk staan, onder de naam Statemine.

Deze ontwikkeling zou kunnen leiden tot de groei van het Kusama netwerk, evenals het Polkadot ecosysteem als geheel.

Gezien het feit dat DOT de native token is vab het Polkadot ecosysteem, zou ook deze cryptomunt in waarde kunnen stijgen.

Moet je Polkadot (DOT) kopen?

Op 14 april 2022 had Polkadot (DOT) een waarde van $ 18,32.

Om echt te kunnen zien wat dit waardepunt vertegenwoordigt voor de waarde van DOT, zullen we het ATH-punt bespreken naast de prestaties van de afgelopen maand.

Als we kijken naar de hoogste waarde aller tijden (ATH) van de token, was dit voor Polkadot (DOT) op 4 november 2021 met een waarde van $ 54,98. Dit betekent dat de token op zijn ATH $ 36,66 hoger in waarde was, oftewel 200%.

Als we kijken naar hoe Polkadot (DOT) de afgelopen maand presteerde, was het laagste punt op 7 maart $ 16,15, terwijl het hoogste punt op 28 maart $ 23,25 was.

Hier kunnen we zien dat de token is gestegen met $ 7,1 of met 44%. Met dit alles in overweging genomen, is DOT met $ 18,32 een solide aankoop, aangezien het tegen eind april een waarde $ 22 kan bereiken.

Het bericht DOT prijsvoorspelling na lancering van USDT op Kusama verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*