Crypto-Prijzen.nl

DOT prijsvoorspelling: kan Polkadot de industrie domineren?

DOT prijsvoorspelling: kan Polkadot de industrie domineren?

Polkadot DOT/USD is een protocol dat is ontwikkeld om blockchain netwerken met elkaar te verbinden, waardoor zowel waarde als gegevens kunnen worden verzonden over voorheen incompatibele netwerken.

De DOT is het native cryptocurrency token dat wordt gebruikt voor zowel staking als governance.

Laag energieverbruik als katalysator voor groei

Onderzoek uitgevoerd door Crypto Carbon Ratings Institute (CCRI) heeft ons een perspectief gegeven dat Polkadot minder energie verbruikt dan de top cryptocurrencies, zoals Bitcoin BTC/USD, Ethereum ETH/USD en Solana SOL/USD.

Volgens de zoekopdracht verbruikt Polkadot in een jaar tijd zelfs 6,6 keer het elektriciteitsverbruik van een gemiddeld Amerikaans huishouden.

Dit lage energieverbruik heeft geleid tot Polkadot vergelijkingen met zijn collega’s en heeft ook geleid tot een optimistische kijk op het DOT token voor investeerders in cryptocurrency.

Met de milieu-impact die gepaard gaat met cryptocurrencies, lijkt DOT op dit moment een van de meest milieuvriendelijke opties.

Moet u Polkadot (DOT) kopen?

Op 7 februari 2022 had Polkadot (DOT) een waarde van $ 21,89.

Om te zien wat dit waardepunt aangeeft voor de toekomstige groei van het DOT token, zullen we de hoogste waarde aller tijden bekijken, evenals de prestaties die het token in januari liet zien.

Het hoogste punt ooit van de Polkadot (DOT) token was op 4 november 2021, toen de token een waarde van $ 54,98 bereikte. Dit betekent dat het Polkadot (DOT) token $ 33,09 hoger in waarde was op zijn hoogste punt ooit, of met 151%.

Als we de prestaties van de Polkadot (DOT) token in de afgelopen maand doornemen, kunnen we zien dat het hoogste punt op 3 januari 2022 was, toen het een waarde van $ 30,5 bereikte, terwijl het laagste punt op 24 januari 2022 was, toen het token daalde tot een waarde van $ 16,16.

Dit geeft ons een indicatie dat de token in de periode van 3 januari tot 24 januari in waarde is gedaald met $ 14,34.

Van 24 januari tot 7 februari zag de token echter een waardestijging van $ 5,73 of met 35%.

Met dit alles in gedachten kan de Polkadot (DOT) eind maart 2022 $ 27 bereiken, wat het een solide aankoop maakt.

La notizia DOT prijsvoorspelling: kan Polkadot de industrie domineren? era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*