Crypto-Prijzen.nl

Dot Finance migreert naar Moonbeam en ondersteunt Polkadot

Dot Finance migreert naar Moonbeam en ondersteunt Polkadot

Dot Finance is gemigreerd naar de Moonbeam parachain en wordt per direct geïntegreerd op Moonriver, verneemt Invezz uit een persbericht. Moonriver is het kanarienetwerk van Moonbeam op Kusama.

Een DeFi platform dat yield farming automatiseert

Dot Finance is een DeFi platform dat is ontwikkeld om gebruikers te helpen rendement te genereren uit het ecosysteem om hen heen en om opbrengstteelt te automatiseren. Voorheen draaide Dot Finance op Binance Smart Chain, maar het project kan beginnen met zijn oorspronkelijke doel om het jonge Polkadot ecosysteem te ondersteunen met de lancering van Moonriver en Moonbeam.

Initiële strategieën om te focussen op Solarbeam pools

In de eerste fase van het migratieproces zullen de yield aggregation contracten van Dot Finance worden aangepast voor Moonriver. In het begin zullen de opbrengststrategieën gericht zijn op de pools van Solarbeam, enkele van de meest lonende en stabiele in Moonriver.

Een strategie is om SOLAR rechtstreeks te bewerken via de geïntegreerde uitzetfunctie van de beurs. Een ander voorbeeld is het samenstellen van de waarde van de tokens van de liquiditeitspool van de gebruiker.

Ondersteunde typen pools

Dot Finance zal in eerste instantie de volgende pools ondersteunen. Anderen zullen volgen:

  • SOLAR/MOVR
  • USDC/MOVR
  • ETH/MOVR
  • WBTC/MOVR
  • USDT/USDC
  • DAI/USDC
  • ETH/USDC
  • WBTC/USDC
  • SOLAR/USDC

De kluizen van Dot Finance zijn afhankelijk van veilige orakels die moeilijk te manipuleren prijsfeeds bieden via een partnerschap met DIA. Nir Rozin, mede-oprichter van Dot Finance, merkte op:

Het brengen van onze opbrengstaggregatieproducten naar Moonbeam is cruciaal voor het groeitraject van Dot Finance. Het samenvoegen van de tools van Dot Finance voor DeFi met de veilige, beveiligde en veerkrachtige architectuur van Moonriver zal de acceptatie van Polkadot helpen vooruitgaan en de deelnamedrempels voor gebruikers verminderen.

Incentives voor de lancering

Om overdrachten van het PINK token van Dot Finance van BSC naar Moonriver mogelijk te maken, werkt Dot Finance samen met het gedecentraliseerde cross-chain swapprotocol Anyswap. Bovendien zullen houders worden aangemoedigd om te migreren via nieuwe stakingspools voor PINK op Moonriver.

Plannen voor de toekomst

Dit kan een belangrijke mijlpaal zijn, maar het is nog maar het begin van het innovatieve nieuwe project. In de nabije toekomst zal Dot Finance integreren met de gedecentraliseerde beurs van Sushi om het farming rendement van gebruikers te vergroten. Er zullen nog vele andere protocollen volgen. Dot Finance zal Chainlink orakels integreren wanneer deze beschikbaar komen, waardoor aanvallen met prijsmanipulatie en andere misdaden worden voorkomen.

The post Dot Finance migreert naar Moonbeam en ondersteunt Polkadot appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*