Crypto-Prijzen.nl

Door vrouwen geleid NFT-platform theVERSEverse ontvangt Tezos beurs om literaire innovatie op Web3 te stimuleren

Door vrouwen geleid NFT-platform theVERSEverse ontvangt Tezos beurs om literaire innovatie op Web3 te stimuleren

theVERSEverse is een door vrouwen geleid collectief en NFT-galerij, die is opgericht in 2021. Het collectief heeft haar eerste grote subsidie binnengehaald. Dit deden ze door haar innovatieve werken uit te willen breiden naar Web3.

Dinsdag werd de subsidie aangekondigd door Tezos Foundation. De Tezos Foundation is een in Zwitserland gevestigde en gereguleerde organisatie. Ze helpen bij het bouwen van het Tezos ecosysteem en andere blockchain projecten.

Het team van theVERSEverse zegt dat Tezos een cruciale partner is in hun zoektocht. Ze wijzen onder meer op het belang van het gebruik van een kostenefficiënt en milieuvriendelijk proof-of-stake protocol. Ze zeiden het volgende in een verklaring:

We zijn erg dankbaar voor de aanhoudende interesse van de wereldwijde Tezos gemeenschap. We zijn vereerd om essentiële steun van de Tezos Foundation te ontvangen op dit cruciale moment. Zowel voor schrijvers, redacteuren, uitgevers als lezers op de blockchain.”

Grant helpt schrijvers sterker te maken

theVERSEverse wil talentvolle dichters koppelen aan die in de crypto ruimte. Ze zullen zal de beurs gebruiken om verschillende initiatieven te financieren. Initiatieven die gericht zijn op het vergroten van het bewustzijn van literatuur en de blockchain.

Het platform wil de subsidie ook gebruiken om de VERSEverse gemeenschap sterker te maken. Terwijl het evolueert naar de feitelijke bestemming van mediarijke NFT’s in de digitale poëzie.

Ana Maria Caballero, Kalen Iwamoto en Sasha Stiles zeggen dat ze de VERSEverse mede hebben opgericht om literaire enthousiastelingen en schrijvers te machtigen, door middel van blockchain-technologie.

Naast blockchain wil het platform ook opkomende artiesten over de hele wereld helpen. Onder andere met state-of-the-art technologie op andere gebieden zoals AI, in hun werk te gebruiken.

Het bericht Door vrouwen geleid NFT-platform theVERSEverse ontvangt Tezos beurs om literaire innovatie op Web3 te stimuleren verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*