Crypto-Prijzen.nl

Door Horowitz geleide privacyoplossing Nym haalt $13 miljoen op

Door Horowitz geleide privacyoplossing Nym haalt $13 miljoen op

De Europese privacy-startup Nym Technologies sloot zijn derde investeringsronde van $ 13 miljoen af, onder leiding van Andreessen Horowitz, verneemt Invezz uit een persbericht. De ronde omvatte deelname van Huobi Ventures, Hashkey, Fenbushi, Digital Currency Group, Tayssir Capital en meer. De vorige ronde stond onder leiding van Polychain.

Een trefzekere manier om massasurveillance te verslaan

Deze financieringsronde geeft aan dat de mainstream venture capitalist interesse heeft in de groeiende vraag naar privacyoplossingen. Nym is een van de beste. Zijn technologie is in staat om massasurveillance op elk niveau te verslaan. Met VPN’s en Tor kan de vijand elk internetpakket in een netwerk op schaal zien. Om dit te voorkomen, mixt Nym pakketten in een reeks gedecentraliseerde knooppunten en voegt dummy verkeer toe.

Volgens Harry Halpin, CEO van Nym, zei:

Wij bij Nym hebben veel geluk, want het is historisch gezien ongekend om steun te zien van de beste durfkapitalisten om massasurveillance te stoppen. Om privacy echt te maken op de schaal van het hele internet, is het bouwen van een echt werkend mixnet lange tijd het ontbrekende stukje van een puzzel geweest die zelfs de oorsprong van Bitcoin dateert.

Ali Yahya, General Partner bij Andreessen Horowitz, voegde toe:

Nym’s technologie op netwerkniveau is essentieel voor elke blockchain die ernaar streeft om zijn gebruikers privacy te bieden, en zijn slimme stimuleringsstructuren onderscheiden hem van andere oplossingen. Het team van Nym is misschien wel de meest geavanceerde groep van mixnet-onderzoekers en -ingenieurs ooit. Naarmate de vraag naar online privacy blijft groeien, zal hun rol in de ruimte steeds belangrijker worden.

Sadry Bouhejba, oprichter van Tayssir Capital, merkte op:

Nym netwerk herstelt de privacy van gebruikers op internet, zonder concessies te doen aan efficiëntie of schaalbaarheid. Wij geloven dat Nym een essentiële laag is op weg naar een meer inclusieve en rechtvaardige samenleving.

Samantha Bohbot, Head of Platform bij Digital Currency Group, vertelde:

NYM heeft een unieke privacylaag gebouwd, die in staat is om te beschermen tegen zelfs de felste tegenstanders, en wordt aangedreven door een crypto economische stimuleringsstructuur. We stellen ons voor dat de technologie ervan een nieuwe standaard zet op het gebied van gebruikersprivacy op internet. We zijn onder de indruk van de kennis, passie en toewijding van het team om een veiliger web te ontwikkelen, en we zijn verheugd om hen te steunen.

Nym zal het geld gebruiken om een toegewijd productteam in te huren om de community uit te breiden. De privacyoplossing is van plan om NYM tokenomics uit te rollen en de infrastructuur te testen voordat het mainnet wordt gelanceerd.

The post Door Horowitz geleide privacyoplossing Nym haalt $13 miljoen op appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*