Crypto-Prijzen.nl

Donald Trump zegt dat crypto gevaarlijk is, zelfs nadat Melania NFT’s heeft omarmd

Donald Trump zegt dat crypto gevaarlijk is, zelfs nadat Melania NFT’s heeft omarmd

Donald Trump, de voormalige president van de Verenigde Staten, herhaalde zijn negatieve standpunt over crypto en zei dat ze een zeer gevaarlijk iets zijn. Hij deelde zijn gevoelens eerder deze week tijdens een interview met Maria Bartiromo van Fox Business. Toen hem werd gevraagd naar het NFT project van zijn vrouw, zei hij dat ze het geweldig zou doen omdat ze een grote fantasie heeft.

Sprekend over zijn bredere kijk op de crypto ruimte, zei Trump:

Ik heb er nooit van gehouden omdat ik graag de dollar heb. Ik was nooit een grote fan, maar het wordt groter en groter en niemand doet er iets aan. Ik wil dat onze valuta de dollar heet.

Hij voegde eraan toe dat zijn negatieve houding ten opzichte van crypto is omdat hij geen andere vormen van valuta wil omarmen, wat een explosie zou kunnen worden voor soorten die de wereld nog nooit heeft gezien. Trump merkte verder op dat de opkomst van cryptocurrencies de grote tech-explosie op babyspullen zou doen lijken.

Dit nieuws komt nadat Trump voor het eerst zijn negatieve standpunt over crypto in 2019 deelde en zei:

Ik ben geen fan van Bitcoin en andere cryptocurrencies, die geen geld zijn, en waarvan de waarde zeer volatiel is en gebaseerd is op ijle lucht. Niet-gereguleerde crypto activa kunnen onwettig gedrag mogelijk maken, waaronder drugshandel en andere illegale activiteiten.

Anthony Scaramucci, een crypto voorstander die werkte als de communicatiedirecteur van het Witte Huis, voerde aan dat adviseurs deze tweet voor Trump hebben gemaakt om hem een standpunt in te nemen over crypto. Deze tweet staat niet meer online omdat Twitter in januari van dit jaar Trump verbood. Nu Trump echter zijn standpunt over crypto herhaalt, is het duidelijk dat hij de tweet zonder enige invloed heeft geschreven.

Melania Trump lanceert NFT project op Solana

Terwijl Trump zijn kritische houding ten opzichte van crypto behoudt, lijkt Melania Trump het potentieel van de cryptosector te hebben opgemerkt na de lancering van een NFT project op de Solana blockchain in de afgelopen week. Nagesynchroniseerd met Melania’s Vision, ging haar NFT project op 16 december live en is te koop tot 31 december.

Volgens haar weerspiegelt dit project haar passie voor de kunsten. Ze voegde eraan toe dat ze de opbrengst van de NFT verkoop zou gebruiken om kinderen te ondersteunen via haar Be Best initiatief. Melania wil met name kinderen in pleeggezinnen helpen bij het leren van computerwetenschappelijke vaardigheden, zoals programmeren en softwareontwikkeling.

Met name lanceerde ze ook een NFT platform waarmee ze regelmatig NFT’s wil vrijgeven. Bovendien is Melania van plan om op 11 januari 2022 een unieke veiling te organiseren, die volgens haar de geschiedenis zal ingaan.

The post Donald Trump zegt dat crypto gevaarlijk is, zelfs nadat Melania NFT’s heeft omarmd appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*