Crypto-Prijzen.nl

Dogelon Mars daalt na bereiken van ATH in april: moet je de dip kopen?

Dogelon Mars daalt na bereiken van ATH in april: moet je de dip kopen?

Zoals alle Elon Musk-gerelateerde cryptocurrencies, steeg Dogelon Mars gisteren op het Twitter-koopnieuws en bereikte een recordhoogte voor de maand april. Daarna begon de koers te dalen. Op het moment van schrijven is de munt 6% van zijn waarde kwijtgeraakt.

Er gaan ook geruchten over een Binance-lijst. Als je wilt weten wat Dogelon Mars is, of het je een goed rendement kan opleveren, en de beste plaatsen om Dogelon Mars te kopen, ben je hier aan het juiste adres.

Beste plekken om Dogelon Mars nu te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is Dogelon Mars?

Dogelon Mars is een meme-munt met een hondenthema die draait op het Ethereum Mainnet en Polygon Mainnet. Het volgt het voorbeeld van Shiba Inu, Dogecoin, Floki Inu en andere succesvolle hondenmunten.

Dogelon Mars combineert een aantal populaire meme-muntthema’s. De naam combineert Dogecoin en Elon Musk, de uitgesproken voorstander van Dogecoin.

Het verwijst ook naar Mars, een draai aan de beroemde maanmeme, wat suggereert dat Dogelon een grote golf zal ondergaan. Naast zijn nogal willekeurige naam, is Dogelon Mars erin geslaagd een belangrijke gemeenschap op te bouwen.

Moet ik nu Dogelon Mars kopen?

Dogelon Mars kan zeker de moeite waard zijn om in te investeren als je timing goed is. Helaas is dit vaak niet van tevoren te weten. Bij elke investeringsbeslissing moet rekening worden gehouden met jouw risicotolerantie. Neem geen prijsvoorspellingen tegen de nominale waarde.

Dogelon Mars prijsvoorspelling

Tech News Leader voorspelt dat Dogelon Mars binnen 1 jaar $0,000001 kan bereiken. Het zal over 5 jaar $0,000044 waard zijn en over tien jaar $0,000027.

Dogelon Mars op sociale media

The post Dogelon Mars daalt na bereiken van ATH in april: moet je de dip kopen? appeared first on Cryptostart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*