Crypto-Prijzen.nl

Dogecoin maker bekritiseert Shiba Inu metaverse project

Dogecoin maker bekritiseert Shiba Inu metaverse project

Shiba Inu (SHIB/USD), de op één na grootste meme-munt volgens marktkapitalisatie, heeft zijn eigen metaverse programma onthuld. Shiba Inu zal concurreren met andere gevestigde virtuele werelden zoals Decentraland en The Sandbox om de bruikbaarheid van deze metaverse te vergroten.

Shiba Inu heeft aangekondigd dat land op deze metaverse zal worden gekocht met behulp van Ethereum. De mede-bedenker van Dogecoin, Billy Markus, heeft het initiatief echter afgewezen.

Shiba Inu onthult zijn eigen metaverse

In een recente blogpost heeft Shiba Inu zijn metaverse project vrijgegeven. Het project omvat 100.595 stukken grond. Mensen kunnen openbare grond kopen, terwijl de privéstukken niet toegankelijk zijn omdat dit belangrijke locaties in de metaverse zullen zijn.

Tijdens de eerste fase van dit metaverse project komen 36.431 percelen grond vrij op de markt. De landen zullen worden verdeeld in Silver Fur, Gold Tail, Platinum Paw en Diamond Teeth. De prijzen voor deze gronden zullen variëren van 0,1 ETH tot 1 ETH.

Bij het uitleggen waarom het ecosysteem Ether zou gebruiken en niet SHIB, zei het team dat:

Het gebruik van onze ecosysteemtokens is een risico, omdat we onze eigen tokens zouden moeten dumpen om ze te verzilveren! En dat is ver verwijderd van onze plannen.

De blogpost zei ook dat gebruikers die land bezitten op de Shiba Inu metaverse een kans krijgen om passief inkomen te genereren en toegang te krijgen tot in-game items. Shiba Inu zal ook nieuwe manieren onthullen waarop mensen in de toekomst kunnen verdienen.

De oprichter van Dogecoin veroordeelt de metaverse van Shiba Inu

De mede-maker van Dogecoin, Billy Markus, ging naar Twitter om uit te drukken hoe hij niet onder de indruk was van de Shiba Inu metaverse plannen. Hij zei dat de plannen van Shiba Inu om nepland te verkopen het nut van het token niet zouden vergroten.

“Hoe maakt het maken van een willekeurige metaverse en het verkopen van nepland met Ethereum nut voor hun project? Ik bedoel, wat dan ook, als mensen de ontwikkelaars nog meer geld willen geven, ga je gang, maar als ik een SHIB houder was, zou ik geïrriteerd zijn”, zei Markus.

Markus is ook sceptisch gebleven over andere meme-munten die na Dogecoin zijn gemaakt. De mede-oprichter van Dogecoin heeft gezegd dat alle meme-munten die na DOGE zijn gemaakt, cash grabs zijn.

Het bericht Dogecoin maker bekritiseert Shiba Inu metaverse project verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*