Crypto-Prijzen.nl

Dogecoin gemeenschap steunt Elon Musk bij het bashen van de Amerikaanse regering

Dogecoin gemeenschap steunt Elon Musk bij het bashen van de Amerikaanse regering

De aandelen van Tesla zijn aan het dalen nadat de Amerikaanse regering het bedrijf eiste om $ 11 miljard aan belastingen te betalen in 2021. Hoewel de Amerikaanse regering niet blij was met het ontvangen van de enorme hoeveelheid geld van het bedrijf, reageerde de cryptogemeenschap snel op de steun die het kreeg van de Amerikaanse zakenman.

Volgens de cryptogemeenschap maakt de Amerikaanse regering zich te veel druk over haar macht, aangezien Elon Musk, de CEO van Tesla en SpaceX, dit jaar $ 11 miljard aan belastingen heeft betaald. De ontwikkelaar van Dogecoin beweerde dat de Amerikaanse regering een negatieve houding heeft ten opzichte van de ondernemer die het grootste bedrag aan vergoedingen in de geschiedenis van het land heeft betaald.

Senator Elizabeth Warren beweerde bijvoorbeeld dat Musk een freeloader is, eraan toevoegend dat hij belasting zou moeten gaan betalen. Senator Warren ging zelfs zo ver dat hij een wijziging van de belastingwet suggereerde. Musk maakte echter een comeback en beweerde dat de Amerikaanse regering zich zou moeten concentreren op het feit dat hij in 2021 meer belasting zou betalen dan welke Amerikaan dan ook.

Om de stress te uiten die gepaard gaat met het betalen van belastingen, wees Musk erop dat hij in 2021 meer belasting zou betalen dan welke Amerikaan dan ook. Hij voegde er ook aan toe dat de Amerikaanse regering het bedrag dat hij betaalt niet in één keer zou moeten uitgeven.

DOGE gemeenschap beantwoordt de steun van Musk

Dit nieuws komt nadat Musk meerdere keren voor de DOGE gemeenschap heeft gevochten. Musk beloofde bijvoorbeeld samen te werken met DOGE ontwikkelaars om het netwerk te helpen verbeteren. Bovendien kondigde Musk aan dat Tesla Dogecoin (DOGE/USD) zou accepteren als betaling voor specifieke merchandise.

Hij beweerde dat DOGE de beste cryptovaluta voor betaling zou zijn als de ontwikkelaars de Blocksize en block time tienvoudig kunnen vergroten en de fee 100X kunnen verlagen. Hij beloofde ook om samen te werken met DOGE ontwikkelaars om het project te helpen verbeteren.

The post Dogecoin gemeenschap steunt Elon Musk bij het bashen van de Amerikaanse regering appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*