Crypto-Prijzen.nl

Dogecoin (DOGE) prijsvoorspelling voor november 2021

Dogecoin (DOGE) prijsvoorspelling voor november 2021

Dogecoin's strongest support broke for the second time in 2020

De Dogecoin (DOGE/USD) had een relatief gemengde oktober toen de prijzen van cryptovaluta’s herstelden. Het token is van 1 oktober tot 28 oktober met ongeveer 70% gestegen. Daarna daalde het met meer dan 20% ten opzichte van het hoogste niveau gedurende de maand.

Shiba Inu passeert Dogecoin

Dogecoin is een cryptocurrency die een paar jaar geleden als grap is begonnen. De munt heeft vervolgens jaren achter de schermen doorgebracht. Niet veel mensen wisten ervan tot begin dit jaar, toen Elon Musk erover begon te tweeten.

Tegenwoordig is Dogecoin een van de meest populaire cryptocurrencies geworden. Het is ook in omvang gegroeid en de 10e grootste cryptocurrency ter wereld geworden. Het heeft een totale marktkapitalisatie van meer dan $ 36 miljard, waarmee het groter is dan enkele van de bekendste bedrijven ter wereld. Het is bijvoorbeeld groter dan Delta Airlines en Archer Daniels.

Dogecoin kwam in oktober in de schijnwerpers toen de zogenaamde meme-munten stegen. De rally begon toen Elon Musk een tweet stuurde over zijn hond Floki. De tweet leidde tot een razernij in de meme-munten industrie.

De best presterende werd Shiba Inu, een munt die een paar maanden geleden werd gelanceerd. Het sprong scherp en wist Dogecoin in te halen. Het wordt nu gewaardeerd op bijna $ 40 miljard. Dit is opmerkelijk omdat Shiba Inu is gestart met als doel een alternatief te zijn voor Dogecoin.

Ondertussen bevestigde Elon Musk dat hij geen Shiba Inu bezat. In plaats daarvan bezit hij slechts drie cryptocurrencies, waaronder Dogecoin, Bitcoin en Ethereum. Musk is een belangrijk persoon in crypto vanwege zijn vermogen, dat meer dan $ 315 miljard bedraagt.

In november blijft de focus liggen op de zogenaamde meme-munten en of ze de bullish run zullen voortzetten. De geschiedenis suggereert dat deze munten waarschijnlijk een kleine terugval zullen hebben als beleggers zich haasten om winst te maken. Dus, wat nu voor de DOGE prijs in november?

Dogecoin prijsvoorspelling

Dogecoin Price

De 4-uur grafiek laat zien dat de Dogecoin prijs de laatste tijd onder druk staat, omdat beleggers zich haasten om winst te maken. Als gevolg hiervan is de munt gedaald tot de 25- en 50-daagse voortschrijdende gemiddelden, terwijl de MACD erin is geslaagd om onder het neutrale niveau te komen. Het heeft ook een dalend kanaalpatroon gevormd dat in het zwart wordt weergegeven.

Dit kanaal lijkt op een vallend wigpatroon. Als zodanig vermoed ik dat de DOGE prijs zal terugveren, aangezien beleggers zich richten op het hoogste punt ooit van $ 0,3392. Aan de andere kant zal een daling onder $ 0,25 de bullish mening ongeldig maken.

The post Dogecoin (DOGE) prijsvoorspelling voor november 2021 appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*