Crypto-Prijzen.nl

Dogecoin (DOGE) is in de afgelopen week met 19% gestegen

Dogecoin (DOGE) is in de afgelopen week met 19% gestegen

Dogecoin's strongest support broke for the second time in 2020

De op meme gebaseerde token Dogecoin (DOGE/USD) heeft de afgelopen week een indrukwekkende stijging gezien, waardoor zijn investeerders een enorme hoeveelheid winst hebben verdiend. Zoals de statistieken laten zien, heeft het token de afgelopen week een winst met dubbele cijfers behaald, na een stijging van 19% in de afgelopen week.

Dogecoin overtreft concurrentie

Dogecoin overtrof ook andere top 10 digitale valuta’s, waaronder Ethereum (ETH/USD), die in dezelfde periode 18% won.

De belangstelling voor Dogecoin is dit weekend ook enorm gestegen, maar de belangstelling voor de token was de afgelopen week laag.

Gegevensanalist IntoTheBlock publiceerde een tweet waaruit blijkt dat de meeste Dogecoin adressen winst maken. Volgens de tweet heeft ongeveer 66% van de adressen geprofiteerd van de recente stijging van de cryptocurrency.

Doge’s recente reis

Dogecoin heeft een massale promotie ontvangen van opmerkelijke figuren, waarbij Tesla’s mede-oprichter Elon Musk de belangrijkste bijdrage levert. De cryptocurrency bereikte zijn hoogste punt ooit van $ 0,70 op 8 mei na een reeks tweets en promotionele gesprekken over de token. Maar sindsdien is de cryptocurrency gedaald en op 22 juli bereikte het zelfs $ 0,17.

De prijs is echter gestegen tot boven het niveau van $ 0,20. Het is niet zeker wat de trigger zou kunnen zijn van de recente opwaartse beweging. Het aantal Dogecoin adressen met grote stortingen van het token is toegenomen, zoals blijkt uit gegevens van bitsinfocharts.com.

Uit de gegevens bleek dat de mysterieuze DH5 nog steeds het adres is met de hoogste accumulatie van Dogecoin tokens. Er wordt gemeld dat het adres alleen al ongeveer 36 miljard Dogecoin bevat, wat ongeveer 28% is van het volledige DOGE aanbod.

DOGE is nog steeds sterk

Hoewel de huidige waarde nog ver verwijderd is van het hoogste punt ooit, zijn de algemene jaarlijkse prestaties geweldig geweest. DOGE is niet de enige crypto-activa die aanzienlijk is gedaald sinds hun hoogste punt ooit. De meeste crypto-activa hebben de afgelopen maanden aanzienlijke winsten behaald.

En in vergelijking met vorig jaar waren de prestaties van DOGE aanzienlijk hoger dan die van de meeste andere cryptocurrencies. De afgelopen 12 maanden heeft het op meme gebaseerde activum een indrukwekkende stijging van 6,849% bereikt.

The post Dogecoin (DOGE) is in de afgelopen week met 19% gestegen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*