Crypto-Prijzen.nl

Dogecoin (DOGE) is de “sterkste cryptocurrency” zegt Mark Cuban

Dogecoin (DOGE) is de “sterkste cryptocurrency” zegt Mark Cuban

Dogecoin (DOGE/USD) blijft de aandacht trekken van miljardairs en opmerkelijke figuren binnen en buiten de crypto-industrie. Na de romance van Elon Musk met het op meme gebaseerde token, heeft het nog meer aantrekkingskracht gekregen van een andere miljardair Mark Cuban, die eigenaar is van NBA-team Dallas Mavericks.

In maart verklaarde zijn NBA-team dat het Dogecoin zal gaan accepteren als betaling voor de e-commerceverkoop en merchandise van tickets. Mavericks is in 2019 ook begonnen met het aanbieden van ondersteuning voor Bitcoin (BTC/USD).

Mavericks biedt gereduceerde prijzen via Dogecoin

Om zijn liefde voor Dogecoin verder te tonen, kondigde Cuban via Twitter aan dat de Mavericks zomermerchandise plannen hebben die korting geven aan degenen die met Dogecoin betalen. Na zijn tweets verwelkomde de Dogecoin gemeenschap de ontwikkeling en bedankte Cuban voor een dergelijk aanbod.

Zijn tweet heeft meer dan 8.000 likes en honderden reacties ontvangen. Een van die opmerkingen kwam van de mede-maker van de munt, Billy Markus.

Een rimpeleffect

De prijs van Dogecoin is in de meeste gevallen gevoed door de activiteiten van Elon Musk en andere bekende figuren die Dogecoin enthousiastelingen zijn. De recente tweet van Cuban had ook een soortgelijk effect, met een sprong van meer dan 4% in de afgelopen 24 uur. Doge was deze maand grotendeels volatiel. Maar het token is nog steeds sterk na een sprong van $ 0,20 een paar dagen geleden naar $ 0,27. Beleggers houden nog steeds vast aan hun Dogecoin investeringen, waarschijnlijk wachtend tot de token het niveau van $ 0,30 bereikt. De cryptocurrency bereikte in mei een recordhoogte van $ 0,69.

Hoewel Dogecoin als grap is gemaakt, verklaarde Cuban dat het een exclusieve use-case heeft in vergelijking met andere crypto-activa. Hij beweerde,

Het is een medium dat kan worden gebruikt voor het verwerven van goederen en diensten.

Cuban wees op de sterke aanwezigheid en steun van de Dogecoin gemeenschap. Volgens hem is het een van de belangrijkste redenen geweest waarom het token in de markt is gestegen.

Cuban twitterde in april dat Dogecoin erg populair is voor de cryptogemeenschap als het gaat om het afronden van transacties, hij wees erop dat alleen Ether in dat gebied in de buurt komt van Doge.

The post Dogecoin (DOGE) is de “sterkste cryptocurrency” zegt Mark Cuban appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*