Crypto-Prijzen.nl

DOGAMÍ kondigt de muntfase van Petaverse op Tezos aan

DOGAMÍ kondigt de muntfase van Petaverse op Tezos aan

DOGAMÍ gaat verder met de ontwikkeling van de Petaverse. Het project kondigde zijn muntfase aan op Tezos (XTZ/USD), vernam Invezz uit een persbericht. Op 1 maart hebben gebruikers toegang tot particuliere en openbare verkopen met generatie Alpha NFT’s. Ze kunnen kiezen of ze willen uitpakken.

Over de Petaverse

De Petaverse is een metaverse, waarin gebruikers en hun huisdieren samen kunnen leven, een level omhoog gaan en nieuwe dingen kunnen ontdekken. Dit is een nieuwe en unieke kijk op play-to-earn mechanica. DOGAMÍ beschikt over meer dan 300 hondenrassen, elk met unieke eigenschappen en kenmerken. Hun NFT’s zijn er in vier zeldzaamheidscategorieën: brons, zilver, goud en diamant.

Toegang via AR en mobiele, unieke P2E monteur

NFT houders hebben toegang tot hun Dogamí via een app op hun mobiele apparaten en augmented reality. De introductie van een Dogamí NFT in de Petaverse maakt het mogelijk om een virtuele omgeving breed te verkennen.

NFT houders kunnen hun huisdieren trainen en aanpassen en ze laten strijden in uitdagingen, wat een cruciaal onderdeel is van het spel om te verdienen, omdat een solide ranking een hoger aantal $DOGA tokens oplevert.

Verleidelijke toekomstige ontwikkelingen

Een bètaversie van de P2E game wordt in het tweede kwartaal van dit jaar gelanceerd. Om de aantrekkingskracht te vergroten, zal DOGAMÍ beginnen met het aanbieden van landbouw, uitzetten en andere aantrekkelijke DeFi functies. U moet een NFT in de collectie minten om toegang te krijgen tot de DOGAMÍ Petaverse. Dit is alleen mogelijk via een speciale Tezos portemonnee.

Beperkt slaan en toegang tot privéverkoop

OG Dogamers hebben allemaal toegang tot de privéverkoop, maar er is een muntlimiet van 2 Dogamí NFT’s per portemonnee. Bovendien kunnen degenen die in aanmerking komen voor de openbare verkoop 1 NFT per portemonnee minten.

DOGAMÍ heeft 80K+ leden, NFT weggeefactie trok 27K inzendingen

De projectgemeenschap is wereldwijd gegroeid tot meer dan 80.000 leden. Er is veel steun voor het initiatief: een recente NFT-weggeefactie trok meer dan 27.000 inzendingen. Doga Bones, het NFT onderwerp van de gratis airdrop, stond bovenaan de Objkt Hot Collection grafiek. Het werd het eerste gratis NFT airdropproject dat die plek bereikte.

Eind vorig jaar haalde DOGAMÍ $ 6 miljoen aan financiering binnen van investeerders zoals Ubisoft en Animoca Brands.

Het bericht DOGAMÍ kondigt de muntfase van Petaverse op Tezos aan verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*