Crypto-Prijzen.nl

Do Kwon schetst fork voorstel om Terra te redden

Do Kwon schetst fork voorstel om Terra te redden

Het voorstel is om een nieuwe Terra (LUNA) ketting en (oude)Terra Classic (LUNC) te hebben, waarbij UST uit de nieuwe ketting wordt verwijderd.

Terra zou moeten vorken om een nieuwe ketting te maken om het te redden van totale ineenstorting, kondigde Do Kwon van Terraform Labs maandag aan.

Volgens Kwon zal het nieuwe plan ook helpen de gemeenschap rond de cryptocurrency te redden, waarover hij zegt dat er veel goede ontwikkelingen zijn.

Kwon zei dat het plan is om op 18 mei een nieuw bestuursvoorstel aan de gemeenschap voor te leggen. Daarna zou een tijdlijn in werking treden om de Terra-blockchain te forken, waarbij de algoritmische stablecoin geen deel uitmaakt van de nieuwe blockchain.

$UST-pinfout is Terra’s DAO-hackmoment – een kans om opnieuw uit de as te herrijzen“, schreef Kwon.

Nieuwe Terra-blockchain

Als het voorstel dat Kwon naar voren wil brengen wordt aangenomen, gaat de nieuwe keten op 27 mei live. Volgens hem zal de nieuwe blockchain Terra heten en zijn native token als LUNA hebben. Ondertussen zou de oude ketting Terra Classic heten en zijn oorspronkelijke munt als LUNC hebben.

Onder dit voorstel zullen Terra (LUNA) en Terra Classic (LUNC) dan naast elkaar bestaan.

In het geval dat de community het ‘reddingsplan 2’ aanneemt, zal het team LUNA laten vallen via stakers en houders van Luna Classic, UST-houders en essentiële app-ontwikkelaars in de Classic-keten.

Om de nieuwe keten volledig eigendom van de gemeenschap te maken, stelt Kwon voor om de portemonnee van TFL (terra1dp0taj85ruc299rkdvzp4z5pfg6z6swaed74e6) van de airdrop-witte lijst te verwijderen. Naast andere plannen ondersteunt Terra stakingsbeloningen van 7% om gebruikers te stimuleren en de blockchain te helpen beveiligen.

De tokenvoorraad zal worden beperkt tot 1 miljard, merkte de onder vuur staande CEO van Terraforms Labs op.

Het voorstel van Kwon komt een dag nadat Binance CEO Changpeng Zhao zei dat hij klaar was om Terra te helpen, alleen dat hij liever veel meer transparantie en verantwoording van het team zou zien.

Het plan volgt ook berichten dat de Luna Foundation Guard 80.000 BTC heeft opgeblazen om de UST-pin te redden.

The post Do Kwon schetst fork voorstel om Terra te redden appeared first on Cryptostart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*