Crypto-Prijzen.nl

Dit zijn de beste Web 3.0 cryptocurrencies voor 2022

Dit zijn de beste Web 3.0 cryptocurrencies voor 2022

Web 3 is de afgelopen maanden een controversieel onderwerp geweest. Voorstanders geloven dat Web 3 het internet zal veranderen, terwijl tegenstanders het als een rage zien. Om te beginnen is Web 3.0 een belangrijk concept dat het internet wil decentraliseren. Dus, hier zijn enkele van de beste Web 3.0 cryptocurrencies.

Basic Attention Token

Basic Attention Token (BAT/USD) is een toonaangevende cryptocurrency die is ontwikkeld door Brave. Brave is uitgegroeid van een kleine browser tot een van de snelstgroeiende in de branche. Het concept achter Brave is relatief eenvoudig. Het is een browser die ervoor zorgt dat uw privacy wordt beschermd bij het gebruik van internet.

Verder wordt Brave geleverd met een ingebouwde adblocker die alle vervelende advertenties uitstelt. Tegelijkertijd kunnen gebruikers zich inschrijven voor het advertentiesysteem en worden ze beloond voor het zien van advertenties. Gebruikers worden beloond met BAT. Naast de browser heeft Brave ook andere producten ontwikkeld zoals een zoekmachine, cryptowallet en een communicatieproject.

De BAT prijs is met 115% gestegen ten opzichte van het laagste niveau in juli vorig jaar en de kans is groot dat deze het goed zal blijven doen naarmate meer mensen de browser omarmen.

Audius

Audius (AUDIO/USD) is een Web 3 cryptocurrency die zich in de muziekstreamingindustrie bevindt. De ontwikkelaars, die worden ondersteund door Nas en Jason Derulo, hebben een muziekstreamingplatform gecreëerd met meer dan 5 miljoen gebruikers wereldwijd.

Muzikanten kunnen zich inschrijven op het gratis platform en beloningen ontvangen afhankelijk van het aantal luisteraars. Ze worden meestal beloond met AUDIO, de native token van het platform.

De AUDIO prijs is met meer dan 1.300% gestegen ten opzichte van het laagste niveau in 2020, waardoor de marktkapitalisatie meer dan $ 682 miljoen bedraagt. De kans is groot dat het zal blijven stijgen naarmate meer muzikanten het netwerk omarmen.

Ankr

Ankr Protocol (ANKR/USD) is een Web 3 infrastructuurplatform waarmee ontwikkelaars platforms kunnen bouwen. Het combineert node-infrastructuur, staking en Decentralized Finance (DEFI).

Ankr geeft ontwikkelaars een eenvoudig platform om Web 3 apps te bouwen. Ze kunnen bijvoorbeeld toegang krijgen tot Remote Procedure Call (RPC) tot acht ketens zoals Ethereum, Avalanche, Fantom, Binance Smart Chain en Polygon. Het geeft hen ook toegang tot realtime gegevens en de mogelijkheid om uw node aan het netwerk te verankeren en ANKR tokens te verdienen.

De ANKR prijs is met ongeveer 45% gestegen ten opzichte van het laagste niveau in 2022 en het is waarschijnlijk dat deze zal blijven groeien naarmate ontwikkelaars het netwerk omarmen.

La notizia Dit zijn de beste Web 3.0 cryptocurrencies voor 2022 era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*