Crypto-Prijzen.nl

Dit zijn de beste sharding cryptos om in te investeren

Dit zijn de beste sharding cryptos om in te investeren

Sharding is een technologie in de blockchain industrie die helpt om de prestaties van applicaties te verbeteren. Het lost de schaalbaarheidsuitdaging op door blokken op te splitsen in kleinere, ook wel shards genoemd. Door dit te doen, hopen de ontwikkelaars de snelheden en doorvoer te verhogen. Hier zijn enkele van de beste sharding crypto’s om in te investeren.

Polkadot (DOT)

Polkadot (DOT/USD) is een toonaangevend blockchainproject waarmee ontwikkelaars hoogwaardige en interoperabele projecten kunnen bouwen. De basis van dit project staat bekend als de Relay Chain, waarmee apps kunnen communiceren, ongeacht hun technologie. Een andere belangrijke functie staat bekend als parachain, een onafhankelijke app met een eigen cryptocurrency.

De prijs van Polkadot was in een sterke bullish trend nadat deze in februari een dieptepunt van $ 14 had bereikt. Het is gestegen tot ongeveer $ 22 en er is een kans dat het het in de toekomst goed zal doen naarmate het ecosysteem groeit. Het blijft boven de 25- en 50-daagse voortschrijdende gemiddelden en probeert boven de belangrijke weerstand te komen op $ 23,20.

Polkadot Price

Near Protocol (NEAR)

Near (NEAR/USD) Protocol is een ander blockchain project dat het concept van sharding heeft omarmd. Het is een snelgroeiend netwerk dat in november vorig jaar begon met de implementatie van de Nightshade sharding upgrade. De ontwikkelaars hopen nu de volledige migratie in de komende maanden af te ronden.

Near groeit ook door het aantrekken van ontwikkelaars. Volgens DeFi Llama heeft het bijvoorbeeld een totale waarde van meer dan $ 203 miljoen. Enkele van de top-apps in zijn netwerk zijn Ref Finance en Meta Pool. Tegelijkertijd is de totale marktkapitalisatie van het NEAR token gestegen tot $ 8,82 miljard.

De NEAR prijs heeft zich ook hersteld en nadert de belangrijke weerstand op $13,97, het hoogste niveau op 7 februari. Daarom zal de munt waarschijnlijk blijven stijgen.

Near price

Elrond (EGLD)

Elrond (EGLD/USD) is een ander sharded blockchain project. Het werd gebouwd met de inspiratie van Zilliqa, een van de eerste projecten die sharding omarmde. In de afgelopen maanden is het Elrond ecosysteem snel gegroeid. De ontwikkelaars hebben bijvoorbeeld Utrust overgenomen, een Web3 betalingsbedrijf. Ze kochten ook Twispay in een poging om het betalingsecosysteem te laten groeien. Als gevolg hiervan is de marktkapitalisatie van EGLD gestegen tot meer dan $ 4,4 miljard.

De Elrond prijs is ook in een bullish trend geweest. Het blijft ook iets boven de voortschrijdende gemiddelden op korte en langere termijn en er is een kans dat het snel zal stijgen tot $ 250.

Elrond price

Het bericht Dit zijn de beste sharding cryptos om in te investeren verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*