Crypto-Prijzen.nl

Dit zijn de beste crypto aandelen om nu te bekijken

Dit zijn de beste crypto aandelen om nu te bekijken

De crypto industrie is uitgegroeid tot een respectabele en snelgroeiende markt. Hoewel de sector dit jaar na de crash van januari zijn uitdagingen heeft gehad, biedt het nog steeds enkele van de beste kansen voor een belegger.

Investeren in crypto via aandelen is een zekere manier om te profiteren van deze snelgroeiende sector. Hier zijn enkele van de beste crypto aandelen om te kopen:

Coinbase

Coinbase Global Inc (NASDAQ: COIN) is een van de grootste, zo niet de grootste cryptobeurzen ter wereld. Het is ook een bedrijf dat al geruime tijd in de crypto industrie zit.

Bron: Tradingview 

Hoewel het een gecentraliseerde beurs blijft, ziet Coinbase een enorm handelsvolume. Zolang steeds meer mensen crypto blijven kopen en verkopen, zal het bedrijf in de toekomst meer omzet en groei zien.

Marathon Digital Holdings Inc

Marathon Digital Holdings Inc. (NASDAQ: MARA) is een toonaangevend Bitcoin mijnbedrijf. Het is eigenlijk een van de weinige mijnbouwbedrijven in Noord-Amerika en een beursgenoteerd bedrijf. Het mooie van Marathon Digital is dat het een enorm bereik heeft met meer dan 130.000 miners onder haar netwerk. Het bedrijf heeft zelfs waanzinnige groeipercentages gezien met in 2021 een winst van 846%.

MicroStrategy Inc.

MicroStrategy Incorporated (NASDAQ: MSTR) is een toonaangevend bedrijf voor gegevensanalyse dat zich ook op Bitcoin richt. Het biedt actieve en realtime handelsgegevens, maar meer nog, het is een van de grootste kopers van Bitcoin. Dus als u enige blootstelling aan deze crypto activa wilt zonder ze te kopen, is MicroStrategy Inc het bekijken waard.

La notizia Dit zijn de beste crypto aandelen om nu te bekijken era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*