Crypto-Prijzen.nl

Dit is welke blockchain game door meer dan 100.000 mensen per dag wordt gespeeld

Dit is welke blockchain game door meer dan 100.000 mensen per dag wordt gespeeld

Play-to-earn NFT game Splinterlands haalde Ethereum (ETH/USD) in bij dagelijkse transacties en noteerde de indrukwekkende telling van 100.000 spelers per dag. De real-world interesse in het spel is ronduit ongekend, leerde Invezz uit een persbericht.

Gemiddeld 4 miljoen dagelijkse transacties

Splinterlands, een NFT ruilkaartspel, heeft een negenvoudige groei in hun dagelijkse gebruikers ten opzichte van de vorige maand. Er waren toen slechts 14.000 spelers per dag. Het aantal dagelijkse transacties was gemiddeld 4 miljoen, dat is vier keer zoveel als het netwerk van Ethereum. Dit was voordat Splinterlands de efficiëntie verbeterde door het spel te schalen om aan de vraag te voldoen.

Totale dagelijkse P2P marktverkoop gemiddeld $250K

Splinterland spelers verdienen gemiddeld meer dan $ 30.000 met het verhuren van hun kaarten en bijna $ 250.000 aan dagelijkse P2P marktverkopen. Hun spel om MO te verdienen is zeer boeiend en verhoogt de reële en organische waarde van game-items.

Zeer significante retentiepercentages voor spelers

Het NFT spel heeft een van de hoogste retentiepercentages voor spelers in het algemeen, omdat het erin is geslaagd echte waarde te creëren. Bijna 50% van de spelers kocht de Summoner’s Spellbook upgrade. Dit geeft hen het recht om hun kaarten voor altijd te bezitten en de mogelijkheid om beloningen te krijgen tijdens het spelen.

Dr. Jesse “Aggroed” Reich, mede-oprichter en CEO van Splinterlands, zei dat de groei in hun spel ‘ronduit absurd’ was, en voegde eraan toe:

“Na drie jaar en een maand hebben we honderdduizend gebruikers aller tijden. Twee maanden later bereiken we dat doel in één dag. We liggen op schema voor 1 miljoen kaartbezitters tegen het einde van het jaar. Dit is parabolische groei en het lijkt te versnellen. Het is een wilde rit geweest sinds we ons Splintershard bestuurstoken hebben geïntroduceerd en we doen wat we kunnen om als organisatie mee te groeien met de groei van het spel.”

Speel en ruil altijd

Splinterlands is een op blockchain gebaseerd ruilkaartspel waarmee gebruikers op elk moment kunnen spelen en handelen. Ze strijden om beperkte beloningen in de vorm van DEC (Dark Energy Crystals), een in-game cryptocurrency token en van zeldzame, waardevolle NFT’s van tweewekelijkse seizoensbeloningen en dagelijkse speurtochten.

The post Dit is welke blockchain game door meer dan 100.000 mensen per dag wordt gespeeld appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*