Crypto-Prijzen.nl

Dit is wat de redacteur van Coindesk zegt over de volatiliteit van Bitcoin

Dit is wat de redacteur van Coindesk zegt over de volatiliteit van Bitcoin

Verschillende topcrypto- en marktanalisten hebben hun mening gegeven over de volatiliteitsniveaus van Bitcoin (BTC/USD) en de redenen erachter.

Michael Casey van Coindesk sprak met CNBC en wees erop dat de activiteiten van institutionele handelaren een grote impact hebben gehad op de volatiliteit van Bitcoin.

Hij verklaarde dat er een fenomenale hoeveelheid investeringen is gedaan in het serviceaspect van de crypto industrie. Er komen ook veel zakelijke en institutionele investeringen naar het servicegedeelte van de crypto industrie.

Ethereum een andere propositie dan Bitcoin

Casey gaf ook commentaar op de verdeling tussen Ethereum (ETH/USD) en Bitcoin (BTC/USD) als het gaat om hun prestaties dit jaar. Hij verklaarde dat Ethereum een andere propositie is in vergelijking met Bitcoin, maar veel mensen classificeren ze nog steeds naast elkaar.

Volgens hem wordt niet verwacht dat Ethereum op dezelfde manier reageert als Bitcoin, omdat, in tegenstelling tot de laatste, de eerste een handelsartikel is dat wordt gebruikt om het Ethereum netwerk te runnen. Aan de andere kant is Bitcoin puur een actief dat wordt gebruikt als een vorm van digitaal goud.

Hij zei dat de markt soms zo beweegt dat twee van hen aan elkaar vast zitten en een vergelijkbaar volatiliteitspatroon volgen. Maar op andere momenten bevoordeelt de markt de een boven de ander.

Over de impact van regulering op de groei van crypto

Casey merkte ook op dat de onregelmatigheden in de crypto regulering de groei hebben gestagneerd. Hij wees erop dat afgezien van de kwestie van Bitcoin, er zoveel dingen tegelijkertijd gebeuren, waaronder de explosie van stablecoins en gedecentraliseerde financiën (DeFi).

De sector verandert snel en overheden en regelgevers worstelen om een betere oplossing te vinden om de crypto industrie te reguleren. Casey voegde eraan toe dat het regelgevingsrisico veel voorkomt in de sector en dat het iets is waar beleggers aan moeten wennen.

The post Dit is wat de redacteur van Coindesk zegt over de volatiliteit van Bitcoin appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*