Crypto-Prijzen.nl

Dit is waarom Dogecoin aan het rally-en is, terwijl de algemene cryptomarkt instort

Dit is waarom Dogecoin aan het rally-en is, terwijl de algemene cryptomarkt instort

Dogecoin (DOGE) begon de week met een stijging en handelde op $ 0,139619. Dit is een stijging van 5,57% en de crypto munt bereikte een dagelijkse high van $ 0,1412 voordat hij terugkeerde naar de huidige prijs.

Maar wat is de aanleiding voor deze rally? In dit artikel zullen we ons concentreren op de reden achter de prijsstijging van Dogecoin.

Waarom stijgt de prijs van Dogecoin (DOGE)?

Tegenwoordig is de prijsstijging van Dogecoin grotendeels afhankelijk van het nieuws dat Twitter zich in de laatste fase zou kunnen bevinden van het accepteren van het aanbod van Elon Musk om het bedrijf te kopen, nadat hij de meerderheidsaandelen van het bedrijf had gekocht.

Musk zijn aanbod om Twitter te kopen

Musk zijn reis bij Twitter begon waarschijnlijk op 4 april 2022, toen hij 73.486.938 Twitter aandelen kocht ter waarde van ongeveer $ 3 miljard. Waardoor hij de grootste Twitter aandeelhouder werd.

Later deed Musk een aanbod om Twitter te kopen voor $ 46,5 miljard, iets waar Twitter aanvankelijk terughoudend over was. Hoewel er geruchten zijn dat het bedrijf zich momenteel in de laatste fase van de onderhandelingen over de deal bevindt.

Volgens anonieme bronnen onderhandelde het bestuur van Twitter tot in de vroege uurtjes van maandag met Elon Musk, over zijn bod om het bedrijf te kopen. Naar aanleiding van een Twitter bericht, over een bestuursvergadering op zondagochtend die werd gehouden om het aanbod van Musk te bespreken. De 11 bestuursleden van Twitter begonnen het bod van Musk van $ 54,20 per aandeel serieus te overwegen, nadat ze een toezegging voor de financiering hadden gekregen.

DOGE voor gebruik op Twitter

Een van de redenen waarom Dogecoin aan het rallyen is, is het idee van Musk om een maandelijkse abonnementsservice te introduceren die zal kunnen worden betaald met $DOGE.

Musk stelde ook voor om een functie te introduceren, waarmee Twitter gebruikers een fooi kunnen geven in DOGE in plaats van Ethereum.

Musk heeft geweldige ideeën om Twitter te transformeren, niet alleen door DOGE toe te voegen, maar ook door het om te vormen tot een wereldwijd platform voor vrije meningsuitingen.

Musk zegt dat hij het in zich heeft om het potentieel van Twitter te ontsluiten. Aangezien het in de huidige staat niet kan worden gebruikt als platform voor vrijheid van meningsuiting.

Daarnaast is Musk ook van plan om Twitter opnieuw op te bouwen, om alle zwendelaccounts en bots op het platform kwijt te raken. Dit vormt een groot probleem op het huidige platform.

Het bericht Dit is waarom Dogecoin aan het rally-en is, terwijl de algemene cryptomarkt instort verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*