Crypto-Prijzen.nl

Dit is waarom de prijs van Safemoon parabolisch is gestegen

Dit is waarom de prijs van Safemoon parabolisch is gestegen

De prijs van Safemoon (SFM/USD) steeg naar het hoogste niveau sinds 10 mei toen investeerders reageerden op de laatste upgrade naar SafemoonSwap. Het token steeg naar een hoogtepunt van $0,00026, wat meer dan 100% boven het laagste niveau van deze maand lag.

Safemoon Swap upgrade

Het is onduidelijk waarom de prijs van SFM de afgelopen dagen is verdubbeld. De waarschijnlijke reden is dat de ontwikkelaars een van de grootste upgrades voor SafemoonSwap hebben gemaakt. Een van de nieuwe functies is de mogelijkheid om Safemoon te overbruggen en te handelen op BNB Chain, Ethereum en Polygon.

Verder introduceerde de upgrade de mogelijkheid om de SFM-transactiegeschiedenis en in de SWaP-interface te overbruggen. Het bracht ook een nieuwe DEX-gebruikersinterface met zich mee die eenvoudig te gebruiken is. Het belangrijkste is dat het zijn tokenomics heeft gewijzigd, waarbij de kosten van 10% naar slechts 1% zijn gegaan.

Om te beginnen is SafemoonSwap een gedecentraliseerde uitwisseling (DEX) die probeert te concurreren met Uniswap en PancakeSwap. Het maakt het voor gebruikers mogelijk om hun tokens tegen lage kosten te ruilen. De uitwisseling stelt gebruikers ook in staat om tokens te overbruggen over drie van de grootste ketens in de branche.

SafemoonSwap is gemaakt om meer nut te brengen in het Safemoon-ecosysteem. De tractie was echter aanzienlijk laag. Het is niet beschikbaar in DeFi Llama, dat het grootste deel van DeFi volgt platforms.

Ook wordt het transactievolume niet bijgehouden door CoinMarketCap, dat honderden beurzen bijhoudt. Uit de meest recente gegevens blijkt dat de meest populaire DEX-platforms Uniswap, dYdX, Kine Protocol en Curve zijn.

De prijs van Safemoon steeg ook toen het een van de meest populaire tokens werd op toonaangevende platforms zoals Twitter, StockTwits en Reddit.

Prijsvoorspelling Safemoon

SFM-grafiek door TradingView

De 4H-grafiek laat zien dat de SFM-prijs de afgelopen dagen een sterke comeback heeft gemaakt. Deze rally werd bevestigd toen het token boven het belangrijke weerstandspunt steeg op $0,000020, het hoogste punt op 13 mei.

Safemoon is boven de 25-periode en 50-periode voortschrijdende gemiddelden gesprongen en nadert het belangrijke weerstandspunt op $0,00027. Het volume is iets gestegen.

Daarom zal de prijs van Safemoon waarschijnlijk stijgen en het niveau van $0,00027 opnieuw testen en dan iets terugtrekken terwijl het het handvatgedeelte van het beker- en handvatpatroon vormt. Meer voordelen worden bevestigd wanneer de prijs boven het bovenste deel van de beker uitkomt op $0,00027.

The post Dit is waarom de prijs van Safemoon parabolisch is gestegen appeared first on Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*