Crypto-Prijzen.nl

Dit is waarom de prijs van Hedera Hashgraph (HBAR) stijgt

Dit is waarom de prijs van Hedera Hashgraph (HBAR) stijgt

De prijs van Hedera Hashgraph (HBAR/USD) steeg dinsdag scherp, terwijl investeerders de vooruitgang toejuichten. Het HBAR token wordt verhandeld tegen $ 0,2610, wat het hoogste is sinds 8 februari. Het is met meer dan 17% gestegen ten opzichte van het laagste niveau op maandag. Ook deze prijs ligt dit jaar zo’n 40% boven het laagste niveau.

Hedera Hashgraph stuitert terug

Hedera Hashgraph is een van de snelstgroeiende blockchainprojecten ter wereld. In tegenstelling tot de meeste projecten, is Hedera eigendom van en wordt beheerd door enkele van de toonaangevende organisaties ter wereld, zoals Alphabet, IBM, ServiceNow en Chainlink Labs.

Hedera biedt een platform waar ontwikkelaars applicaties kunnen bouwen en schalen in alle sectoren, zoals DeFi en Non-Fungible Tokens (NFT). Het gaat er prat op superieure snelheden te hebben dan andere platforms zoals Ethereum en Polygon.

Hedera kan bijvoorbeeld meer dan 10.000 transacties per seconde verwerken, terwijl Ethereum en Bitcoin respectievelijk ongeveer 12 en 3 transacties bieden. De transactiekosten zijn aanzienlijk goedkoper dan die van traditionele platforms. De gemiddelde kosten van een transactie in Hedera zijn $ 0,0001, vergeleken met $ 19 en $ 25 voor respectievelijk Ethereum en Bitcoin.

Andere statistieken zijn ook beter dan die van andere netwerken. De transactiebevestigingstijd is bijvoorbeeld 3-5 seconden in vergelijking met de 10-20 seconden van Ethereum.

In de afgelopen maanden is het aantal bedrijven dat Hedera Hashgraph heeft omarmd, gestegen. Ubisoft, een toonaangevende speler op het gebied van computergaming, gebruikt het platform bijvoorbeeld om NFT projecten te bouwen. Evenzo gebruiken bedrijven zoals CouponBureau het platform om fraude te voorkomen.

Hierdoor is het aantal transacties in Hedera de afgelopen maanden gegroeid. Het platform heeft de afgelopen 24 uur meer dan 2,4 miljoen transacties verwerkt. De gemiddelde finaliteitsperiode was ongeveer 3,2 seconden, terwijl het aantal accounts op het mainnet steeg tot meer dan 664k.

Hedera Hashgraph prijsvoorspelling

hedera hashgraph

De 4-uur grafiek laat zien dat de HBAR prijs het de afgelopen dagen goed heeft gedaan. De munt is erin geslaagd om boven het belangrijkste weerstandsniveau van $ 0,2498 te komen, het laagste niveau op 10 januari. De munt is erin geslaagd boven de voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 dagen te stijgen, terwijl de Stochastic Oscillator boven het overboughtniveau is gestegen.

Daarom is er een kans dat de Hedera prijs op korte termijn zal blijven stijgen, aangezien bulls zich richten op het volgende belangrijke weerstandsniveau van $ 0,2800.

La notizia Dit is waarom de prijs van Hedera Hashgraph (HBAR) stijgt era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*