Crypto-Prijzen.nl

Dit is een goed moment om te investeren in FTX en dit is waarom

Dit is een goed moment om te investeren in FTX en dit is waarom

Op 29 juni werd gemeld dat de National Football League quarterback Tom Brady en zijn vrouw Gisele Bundchen een niet nader genoemd aandelenbelang in het FTX Trading platform hadden genomen.

Brady wordt ook een FTX ambassadeur en Bundchen wordt een adviseur voor milieu- en sociale initiatieven.

Diezelfde dag nam de oprichter en CEO Sam Bankman-Fried deel aan de “Power Lunch” van CNBC om het handelsvolume van de beurs en de regelgeving die naar de industrie zou kunnen komen te bespreken.

Hij onthulde dat het platform toezicht houdt op $ 10 tot $ 15 miljard aan volume dat is verdeeld over verschillende cryptocurrencies.

De FTX Exchange strategie

Gezien het feit dat het FTX token FTT/USD de ticker van FTT volgt en het uitwisselingstoken is dat wordt uitgegeven door de FTX beurs en het ecosysteem aandrijft, kunnen we zien dat de vraag en de waarde ervan stijgen.

Beide dingen dragen bij aan de nationale krantenkoppen en media-aandacht voor de FTX Exchange, en de populariteit zal het gebruik van de beurs zeker doen toenemen, waarbij het FTT token in waarde zal stijgen als gevolg van de toegenomen vraag.

Op 1 juli bereikte FTX de 3e plaats als het gaat om de grootte van de beurs, waardoor het momenteel een van de drie grootste beurzen ter wereld is, direct onder Binance en Coinbase.

Op deze dag zagen we ook een aankondiging waarin FTX crypto prijzen zou geven aan Pyth voor integratie in het netwerk. Pyth is een gegevensdistributieplatform en de DeFi markt die is ontworpen om real-world gegevens op een tijdschaal van minder dan een seconde te krijgen. Moet u investeren in FTX Token (FTT)?

Op 2 juni werd FTT, de ticker voor de FTX Token, gewaardeerd op $ 25.

Als we naar heel juni kijken, ging het FTT-token op 5 juni zo hoog als $ 36 en daalde het op 26 juni tot $ 22.

Dit geeft ons een beeld van hoe ver het token de laatste tijd in waarde is gestegen en geeft ons een duidelijk beeld van wat we kunnen verwachten.

Met de toegevoegde mainstream media aandacht, evenals het toegenomen gebruik en het handelsvolume van meerdere miljarden dollars, kunnen we verwachten dat de prijs van FTT de komende weken of maanden zal stijgen tot $ 35.

Dat gezegd hebbende, in de prijsklasse van $ 25, is het een waardevolle investering.

Merk op dat dit slechts het begin is, en het is heel goed mogelijk dat Sam Bankman-Fried meer plannen heeft dan alleen die met Tom Brady en Gisele Bundchen, waardoor de prijs tegen het einde van 2021 onvermijdelijk nog hoger zal worden.

Dit kan de perfecte gelegenheid zijn om in het FTT token te investeren als we kijken naar de langetermijngroei van het token.

The post Dit is een goed moment om te investeren in FTX en dit is waarom appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*