Crypto-Prijzen.nl

Disney lanceert zijn eerste officiële NFT collectie

Disney lanceert zijn eerste officiële NFT collectie

Disney voegt zich bij de gelederen van Coca Cola en Nike en heeft zijn eerste officiële reeks niet-vervangbare tokens gelanceerd, meldde Sky.com. Hoewel dit niet het eerste zeldzame, beperkte product van de mediagigant is, markeert het zijn eerste komst in de crypto ruimte.

Collectie bevat personages uit Pixar en The Simpsons

Disney bracht op 7 november werken uit met personages uit Pixar, Marvel, Star Wars en The Simpsons. De tweede NFT release was Elsa van Frozen de volgende dag. Ze sluiten de verkoop af met een “ultra zeldzaam digitaal verzamelobject” dat op 12 november wordt uitgebracht.

Disney en NFT fans hebben toegang tot de collectie op het VeVe platform, een app gebaseerde marktplaats voor digitale verzamelobjecten. Disney biedt iedereen die een NFT koopt 3 maanden gratis Disney+.

Vul ‘blinde dozen’ in

VeVe heeft gepost dat kopers ook de optie zouden hebben om “blinde dozen” te kopen. Ze zullen pas weten welk bezit ze hebben ontvangen na het voltooien van de aankoop. Het is aantrekkelijk voor de meer avontuurlijke, en je kunt nooit verliezen.

Disney heeft The Simpsons’ Homer en Bart en Frozen’s Elsa al beschikbaar gemaakt met de Pizza Plane Truck en Wall E, die vandaag gelanceerd worden.

Disney maakt Iron Man en R2-D2 later deze week beschikbaar

Naast Iron Man en R2-D2 zal Disney later deze week ook het Avengers symbool en C-3PO beschikbaar stellen. Ze lanceren een NFT van oprichter Walt Disney die ook de hand van Micky Mouse vasthoudt.

Naar het voorbeeld van Asics en Nike

Disney is nog een ander enorm bedrijf dat investeringen in NFT’s omarmt. Het heeft het voorbeeld gevolgd van bedrijven als Asics, Nike, Coca Cola en Procter & Gamble, die de afgelopen jaren allemaal niet-vervangbare tokens hebben uitgebracht. De eerste verkoop van Coca Cola bracht meer dan $ 575.000 op.

NFT’s: hier om te blijven en aan kracht te winnen

NFT’s bleven dit jaar groeien. De NFT verkopen bedroegen in het tweede kwartaal van 2021 in totaal $ 2,5 miljard. De rebranding van Facebook naar Meta bracht nog meer aandacht voor deze activaklasse.

Disney zal zijn NFT’s verkopen voor $ 60 op de VeVe app. Bij deze aankoop krijg je ook 3 maanden gratis Disney+.

The post Disney lanceert zijn eerste officiële NFT collectie appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*