Crypto-Prijzen.nl

Digitaal geld voor de moderne wereld: waar koop je Nano, dat met 24% steeg

Digitaal geld voor de moderne wereld: waar koop je Nano, dat met 24% steeg

De live Nano-prijs van vandaag is $2,11 met een 24-uurs handelsvolume van $181,6 miljoen. Nano is de afgelopen 24 uur met 23,77% gestegen.

Als je ook interesse hebt in de unieke functies en wilt weten hoe en waar je Nano kunt kopen, hoef je niet verder te zoeken dan dit artikel.

Beste plekken om nu Nano te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is Nano?

Nano wordt door de makers beschreven als lichtgewicht cryptocurrency die veilige, bijna onmiddellijke, onkostenloze betalingen mogelijk maakt. Het is bedoeld om enkele van de belangrijkste beperkingen van zowel moderne crypto’s als legacy financiële infrastructuur aan te pakken.

Nano is een peer-to-peer-platform waarmee gebruikers eenvoudig overdrachten kunnen uitvoeren via een unieke block-lattice-gegevensstructuur. Daarbij vertrouwen ze niet op gecentraliseerde tussenpersonen.

Nano gebruikt een systeem dat bekend staat als Open Representative Voting (ORV) in tegenstelling tot andere platforms, die de neiging hebben om het proof-of-work-protocol te gebruiken, wat een enorm mijnnetwerk met zich meebrengt, om consensus te bereiken.

Met ORV kiezen rekeninghouders een vertegenwoordiger, die vervolgens werkt om transactieblokken veilig te bevestigen.

Het systeem maakt Nano zeer energiezuinig en maakt het tot een milieuvriendelijker alternatief voor op proof-of-work (POW) gebaseerde cryptocurrencies.

Moet ik nu Nano kopen?

Niets kan jouw eigen onderzoek vervangen. Elke investeringsbeslissing die je neemt, moet gebaseerd zijn op je marktkennis, je risicohouding en de kenmerken en spreiding van jouw portefeuille. Bedenk ook hoe je je zou voelen als je geld zou verliezen.

Nano prijsvoorspelling

Up to Brain is extreem optimistisch over Nano. Ze verwachten dat het in 2023 een gemiddeld prijsniveau van $11,15 zal overschrijden. Nano zal in 2024 gemiddeld voor $15,89 worden verhandeld.

In 2025 zal dit naar verwachting gemiddeld $23,09 bedragen. De voorspelde minimumprijs is $22,46.

Nano op social media

The post Digitaal geld voor de moderne wereld: waar koop je Nano, dat met 24% steeg appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*