Crypto-Prijzen.nl

DigiByte (DGB) prijsvoorspelling na huidige appreciatie

DigiByte (DGB) prijsvoorspelling na huidige appreciatie

DigiByte DGB/USD is in minder dan 24 uur gestegen van $ 0,024 naar $ 0,043 en de huidige prijs staat op $ 0,035.

Er zijn al veel projecten op de DigiByte blockchain en het heeft de krachten gebundeld van een ongelooflijk levendige gemeenschap.

DigiByte is een community-gedreven project

DigiByte is een innovatieve blockchain die kan worden gebruikt voor gedecentraliseerde applicaties, digitale activa, slimme contracten en veilige authenticatie.

Deze open-source blockchain is eind 2013 gecreëerd en is een van de snelste, veiligste en meest gedecentraliseerde UTXO blockchains die er bestaan.

DigiByte gebruikt cryptografische algoritmen om kwaadaardige mijnbouw te voorkomen, en de blokkeringen vinden elke vijftien seconden plaats, wat 40x sneller is dan Bitcoin en 10x sneller dan Litecoin.

Elke computer, server, tablet of mobiele telefoon die is aangesloten op het DigiByte netwerk wordt een knooppunt dat helpt bij het doorsturen van transacties, en duizenden mensen gebruiken DigiByte al.

Alle soorten digitale activa kunnen worden gemaakt met het DigiAssets protocol, terwijl gedecentraliseerde applicaties bovenop de DigiByte blockchain kunnen worden gebouwd. Het team van DigiByte voegde toe:

DigiAssets kan worden gebruikt om alles wat we in de fysieke wereld aantreffen veilig weer te geven, van materiële activa zoals onroerend goed of auto’s tot schaarse digitale kunstwerken. Ondertekende documenten zoals akten en medische rekeningen kunnen worden beschermd.

DigiByte is een op vrijwilligers gebaseerd community-gedreven project en het is belangrijk om te zeggen dat DigiByte niet is opgericht via ICO.

Deze open-source blockchain kan worden geschaald om op de best mogelijke manier aan de behoeften van een groeiend ecosysteem te voldoen, en het heeft al klanten uit onroerend goed, financiën, geldovermakingen, identiteit, verkooppunten, racen, handel, gezondheidszorg, toeleveringsketen, overheid, en meer.

DGB is een cryptocurrency die DigiByte aandrijft, en het maakt toonaangevende transactiesnelheden mogelijk met verwaarloosbare kosten. Gebruikers kunnen DGB verzenden en ontvangen via een mobiele telefoon of computer, en het enige dat ze nodig hebben, is een door DigiByte ondersteunde portemonnee te installeren.

DGB is ook een geweldige oplossing voor het doen van digitale betalingen, en alle beurzen en diensten die DGB ondersteunen, zijn te vinden op de DigiByte Wiki.

$0,050 staat voor belangrijke weerstand

DigiByte (DGB) was deze zondag een van de best presterende spelers op de markt voor cryptocurrency en de prijs van deze cryptocurrency is gestegen tot boven $ 0,040.

Bron: tradingview.com

DGB handelt momenteel onder zijn recente hoogtepunten, maar als de prijs boven $ 0,050 weerstand springt, zou het een signaal zijn om in DGB te handelen.

Het volgende koersdoel zou rond de $ 0,060 of zelfs hoger kunnen liggen; toch, als de prijs onder de $ 0,030 ondersteuning daalt, zou dit een sterk verkoopsignaal zijn.

Overzicht

DigiByte is een innovatieve blockchain die kan worden gebruikt voor gedecentraliseerde applicaties, digitale activa, slimme contracten en veilige authenticatie. DigiByte (DGB) was deze zondag een van de best presterende op de markt voor cryptocurrency, en volgens technische analyse beheersen bulls voorlopig de prijsactie.

Het bericht DigiByte (DGB) prijsvoorspelling na huidige appreciatie verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*