Crypto-Prijzen.nl

Dierenasiel in Chicago kiest ervoor om crypto te accepteren

Dierenasiel in Chicago kiest ervoor om crypto te accepteren

Een dierenreddingsorganisatie uit Chicago, genaamd PAWS Chicago, heeft onlangs aangekondigd dat het nu cryptocurrency donaties accepteert. Het dierenasiel uit de stad in het middenwesten van de VS is van plan om opvangcentra te laten stoppen met het gebruik van euthanasie voor de katten en honden die aan hun zorg zijn toevertrouwd, en eventuele donaties zullen verder helpen om dit doel te bereiken.

Het asiel kondigde dinsdag 24 augustus het besluit aan om crypto te accepteren. Volgens de verklaring zal de PAWS Chicago nu beginnen met het accepteren van Bitcoin (BTC/USD), Ethereum (ETH/USD), Dogecoin (DOGE/USD), evenals andere munten en tokens die de werking ervan zullen ondersteunen.

Het doel hier is om zich te richten op een technisch onderlegde demografie onder zijn potentiële donoren, die mogelijk geïnteresseerd zijn om hun munten goed te gebruiken. Tegelijkertijd verleent het asiel de genoemde cryptocurrencies en aanvullende use-cases.

Aan zijn kant zal het asiel cryptodonaties promoten via digitale billboards met een hond die lasers uit zijn ogen schiet.

De cryptogemeenschap kan helpen om dierenlevens in Chicago te redden

PAWS Chicago zet zich sterk in om het aantal geëuthanaseerde asieldieren in de VS te verminderen, en in de loop van haar 25-jarig bestaan heeft het meer dan 300.000 operaties uitgevoerd waarbij katten en honden gesteriliseerd en gecastreerd zijn. Volgens zijn berekeningen hebben zijn inspanningen ertoe bijgedragen dat het aantal gedode dakloze dieren met maar liefst 91% is verminderd, althans wat de omgeving van Chicago betreft.

PAWS Chicago gelooft echter nog steeds dat er ruimte is voor verbetering, en de volgende stap om dit te doen is om verbinding te maken met de groeiende crypto-gemeenschap in de VS. CEO van de organisatie; Susanna Homan, verklaarde dat de leden van de crypto industrie kunnen helpen de toekomst van dierenwelzijn in het gebied te ondersteunen. Bovendien kunnen ze helpen de levens te redden van achtergelaten huisdieren en op straat gefokte dieren.

Interessant genoeg zal het asiel, door Dogecoin te accepteren, de op meme gebaseerde cryptocurrency – die een Shiba Inu als mascotte gebruikt – helpen om echte honden en katten te redden. De munt kreeg in 2021 enorme bekendheid en populariteit, dankzij de inspanningen van de eigen gemeenschap, maar ook van de miljardair ondernemer en CEO van Tesla en SpaceX, Elon Musk.

The post Dierenasiel in Chicago kiest ervoor om crypto te accepteren appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*