Crypto-Prijzen.nl

Deze nieuwe cryptocurrency stijgt in waarde: hier kunt u hem kopen

Deze nieuwe cryptocurrency stijgt in waarde: hier kunt u hem kopen

Een van de best presterende cryptocurrencies van vandaag is Multiverse (AI). De prijs van AI munten is de afgelopen 24 uur met 50% in waarde gestegen tot $ 0,0619, en het handelsvolume is ook met 175% gestegen tot meer dan $ 3 miljoen.

Voor een project dat pas een paar dagen geleden op de openbare markt kwam, is de groei erin geslaagd indruk te maken op investeerders en handelaren in de crypto gemeenschap. Als u wilt investeren in Multiverse crypto, of als u gewoon meer wilt weten over het project, dan is dit het juiste artikel voor jou. Lees verder om te ontdekken wat Multiverse is en hoe AI tokens ervoor zorgen, wat de investeringsvooruitzichten van het project zijn en wat onze Multiverse tokenprijsvoorspelling is.

Allereerst, als u wilt weten waar u Multiverse munten snel en gemakkelijk kunt kopen, bekijk dan het gedeelte direct hieronder. Daarin hebben onze analisten een lijst gemaakt van de beste plaatsen om Multiverse tokens in Nederland en wereldwijd te kopen, verkopen en verhandelen.

Hoe en waar u AI Multiverse crypto online kunt kopen

Om Multiverse tokens op de gemakkelijkste en veiligste manier te kopen, klikt u op een van de onderstaande links, meldt u zich aan, stort u geld en voert u uw aankooporder uit.

Dit zijn de twee beste platforms om Multiverse tokens nu te kopen, verkopen en verhandelen:

eToro

Paybis ondersteunt de cryptohandel vanuit meer dan 180 landen wereldwijd en alsmede in maar liefst 48 Amerikaanse staten. Het platform biedt enkele van de laagste wisselkoersen en tarieven in de branche.

Registreer je onmiddelijk met eToro

OBRinvest

OBRinvest biedt meer dan 270 populaire financiële activa om uit te kiezen, variërend van cryptovaluta’s, Forex tot aandelen. Bij OBRinvest kun je een duik in de mondiale markten nemen en in crypto CFD’s, zoals BTC, DOGE en LTC, handelen en nog veel meer. OBRinvest wordt door de CySEC onder licentienummer CIF 217/13 geautoriseerd en gereguleerd

Registreer je onmiddelijk met OBRinvest

Wat is Multiverse?

Het is een cryptocurrency project en AI is het native token dat op Ethereum draait.

Multiverse beschouwt zichzelf als de ‘eerste echte metaverse’ en implementeert een nieuw blockchain- en tokensysteem om volledige decentralisatie, handel en recreatie mogelijk te maken. Het primaire doel op lange termijn is om DeFi projecten sneller gefinancierd te laten worden via het Multiverse ecosysteem.

Het hele ecosysteem is ontworpen als een knooppunt voor nieuwe ideeën, startups en projecten, waardoor individuen en bedrijven kunnen werken en verdienen. Multiverse heeft momenteel meer dan 50 durfkapitaalfondsen die deelnemen aan het platform met ‘tientallen’ nieuwe startups die groeien en hun bedrijf opbouwen binnen het ecosysteem.

De belangrijkste innovatie hier is de software, waarbij de AI van Multiverse het mogelijk maakt zich aan te passen, gedecentraliseerd bestuur te accepteren en automatisch te werken zonder ruimte voor subjectiviteit.

Ook de institutionele namen in dit verhaal zijn indrukwekkend; Multiverse wordt ondersteund door Huobi Ventures, Matrix Partners China, Arrington XRP Capital en Fenbushi Capital.

Moet ik vandaag Multiverse munten kopen?

Als u een diepe duik hebt genomen in de fundamenten van het project en denkt dat het de komende jaren zal groeien, kan het een slimme zet zijn om nu AI munten te kopen.

Beleggen brengt echter altijd risico’s met zich mee, en dit geldt met name voor digitale activa zoals AI munten, dus zorg ervoor dat u de tijd neemt en grondige due diligence uitvoert voordat u uw kapitaal op het spel zet.

Multiverse prijsvoorspelling 2021

Onze AI Multiverse prijsvoorspelling is als volgt: $ 0,09 dit jaar, $ 0,11 in 2022 en tot $ 0,22 binnen 5 jaar .

Bekijk ons cryptonieuws voor het laatste nieuws over $AI en andere trending digitale activa.

The post Deze nieuwe cryptocurrency stijgt in waarde: hier kunt u hem kopen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*