Crypto-Prijzen.nl

Dexlabs lanceert muntplatform op Solana, geen ervaring nodig

Dexlabs lanceert muntplatform op Solana, geen ervaring nodig

Dexlabs heeft het eerste munt- en beheerplatform in de geschiedenis gelanceerd waarvoor geen voorafgaande codeer ervaring vereist is. Het heet ‘MintingLab’, draait op het Solana (SOL/USD) platform en is intuïtief en eenvoudig van opzet. Iedereen kan tokens minten, uitgeven en publiceren met behulp van het DEX Launchpad.

In de voorhoede van een revolutie in financiën

In het afgelopen jaar heeft de DeFi-markt $ 60 miljoen bereikt, een stijging van $ 3,7 miljard aan totale vergrendelde waarde. Dexlabs loopt voorop in deze ontwikkelingen. Op dit moment maakt het geïntegreerde DEX platform het voor op Solana gebaseerde projecten mogelijk om toegang te krijgen tot een breed scala aan tools om de DeFi-ervaring van hun managers te maximaliseren.

Nieuw platform is uitgerust met Editor Suite, SPL Wallets en andere functies

MintingLab beschikt over een reeks functies, zoals een depositobeheersysteem waarmee gebruikers al hun activa in de gaten kunnen houden, de Editor Suite waarmee gebruikers grote hoeveelheden gegevens kunnen bewerken met betrekking tot hun vers geslagen tokens en SPL-portefeuilles. Daar verstuurt u uiteindelijk uw nieuwe tokens.

DexLabs CEO Dennis Lee is erg trots op MintingLab en beschouwt het als een belangrijke mijlpaal voor de Solana blockchain en het ecosysteem, vooral vanuit het oogpunt van volwassenheid. Hij zegt:

“Dexlab’s MintingLab zal uniek zijn. Door Solana’s belangrijkste toegangsdrempel, de kennis om te coderen, te doorbreken, kunnen veel projecten, vooral niet-blockchain projecten, gemakkelijk tokeniseren en de ruimte betreden. We zijn enthousiast over het potentieel om alle verschillende projecten via ons in Solana te verwelkomen.”

DexLab en Solana: ondernemingen van de toekomst

Solana is een web-scale, toekomstbestendige blockchain die is gemaakt om gebruikers veilige, naadloze en schaalbare toegang te geven tot een breed scala aan gedecentraliseerde marktplaatsen en dApps. Door gebruik te maken van een hybride consensusmechanisme kan de blockchain maar liefst 50.000 transacties per seconde ondersteunen omdat het mechanisme gebaseerd is op het proof of history en proof of stake model. Bovendien doet het dit zonder afbreuk te doen aan zijn decentralisatie ethos.

Dexlab biedt een GUI om tokens uit te geven op basis van Solana zonder codering. Het ondersteunt gedeelde liquiditeit en razendsnelle transacties door gebruik te maken van het centrale orderboek van Serum Decentralized Exchange.

The post Dexlabs lanceert muntplatform op Solana, geen ervaring nodig appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*