Crypto-Prijzen.nl

Deviant integreert Chainlink Price Feeds op Avalanche

Deviant integreert Chainlink Price Feeds op Avalanche

Deviant Finance heeft Chainlink (LINK/USD) Price Feeds op Avalanche (AVAX/USD) geïntegreerd, vernam Invezz uit een persbericht op Medium. Deviant Finance biedt nu toegang tot hoogwaardige, fraudebestendige prijsfeeds die nodig zijn om nauwkeurige prijzen op te halen door het toonaangevende gedecentraliseerde Oracle netwerk te integreren.

De feeds helpen systemen betrouwbaar te werken op basis van werkelijke marktprijzen, en bieden gebruikers de zekerheid dat het reservevalutamodel van Deviant verwijst naar betrouwbare, zeer veilige prijsgegevens.

Voordelen van het afwijkende reservevalutasysteem

Deviant wilde het probleem met DeFi’s afhankelijkheid van de Amerikaanse dollar oplossen. Daartoe creëerden ze het DRCS (Deviant Reserve Currency System), een geheel nieuwe activaklasse voor waardegebonden reserves. De DRCS faciliteert natuurlijke prijsvorming. Het grijpt alleen in als de marktprijs te wild fluctueert.

Deviant koos voor Chainlink omdat ze een groot aantal essentiële functies bieden, zoals:

Beveiligde node operators – Chainlink Price Feeds worden beveiligd door onafhankelijke, op beveiliging beoordeelde en Sybil-resistente orakelknooppunten die worden beheerd door toonaangevende blockchain DevOps teams, gegevensproviders en traditionele ondernemingen. Chainlink knooppunten hebben een sterke staat van dienst op het gebied van betrouwbaarheid, zelfs tijdens hoge gasprijzen en uitval van de infrastructuur.

Reputatiesysteem – Chainlink biedt een robuust reputatiekader en een reeks on-chain monitoringtools waarmee gebruikers onafhankelijk de historische en realtime prestaties van node-operators en Oracle netwerken kunnen verifiëren.

Hoogwaardige gegevens – Chainlink Price Feeds brongegevens van talrijke premium gegevensaggregators, wat leidt tot prijsgegevens die zijn verzameld van honderden beurzen, gewogen op volume, en ontdaan van uitschieters en wash-trading. Het gegevensaggregatiemodel van Chainlink genereert nauwkeurigere wereldwijde marktprijzen die inherent bestand zijn tegen onnauwkeurigheden of manipulatie van een enkele of kleine reeks beurzen.

Gedecentraliseerd netwerk – Chainlink Price Feeds zijn gedecentraliseerd op het niveau van de gegevensbron, het orakelknooppunt en het orakelnetwerk, waardoor een sterke beveiliging wordt gegenereerd tegen downtime en sabotage door de gegevensprovider of het orakelnetwerk.

Dennis Ehmann, medeoprichter van Deviant Finance, merkte op:

Door Chainlink Price Feeds te gebruiken, kunnen onze gebruikers gebruikmaken van beproefde beveiliging in de DRCS!

Deviant is erg enthousiast over de integraties met Chainlink en kijkt ernaar uit om met behulp van Chainlink technologie uit te breiden naar andere blockchains.

Het bericht Deviant integreert Chainlink Price Feeds op Avalanche verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*