Crypto-Prijzen.nl

Deutsche Telekom geeft Coinbase de bewaarrechten op zijn Celo

Deutsche Telekom geeft Coinbase de bewaarrechten op zijn Celo

De grootste telecom provider van Europa Deutsche Telekom heeft de Amerikaanse cryptobeurs Coinbase gekozen om op te treden als de bewaarder voor zijn CELO tokens (CELO/USD).

Volgens de aankondiging zal de beurs de tokens vasthouden via haar custody platform, Coinbase Custody. De telecommunicatiegigant zei dat het een gemakkelijke beslissing was om voor de cryptobeurs te kiezen vanwege de robuuste beveiligingsprotocollen.

Dit komt amper drie weken nadat Deutsche Telekom een enorme aankoop van de Celo tokens heeft gedaan, waarmee het het eerste telecombedrijf is dat deel gaat uitmaken van de Celo Alliance for Prosperity.

Afgezien van de investering van het bedrijf in CELO, heeft het de beloning verdiend als validator in het gedecentraliseerde financieringsnetwerk van Celo mobile. Hoewel Coinbase Custody zijn Celo munten mag houden, zal het bedrijf ze inzetten voor zijn dochteronderneming T-Systems MMS.

De toegenomen interesse van Deutsche Telekom in de cryptosector

Deutsche Telekom zit achter het populaire mobiele communicatiemerk T-mobile. Het bedrijf verklaarde dat het dieper wil ingaan op de gedecentraliseerde crypto-economie. Sinds het zich losmaakte van het staatsbedrijf Deutsche Bundespost, is het bedrijf uitgegroeid tot een kolossale speler in de telecommunicatie industrie.

Het bedrijf, dat al een Fortune 500 bedrijf is, is uitgegroeid tot een van de top 100 bedrijven ter wereld.

Haar interesse in de crypto industrie zal worden gezien als een goede ontwikkeling voor de cryptocurrency gemeenschap en als een grote stap in de richting van mainstream crypto adoptie.

Coinbase Custody breidt snel uit

De keuze voor Coinbase Custody door Deutsche Telekom komt kort nadat de cryptobeurs een operationele licentie heeft verkregen van de Duitse federale financiële toezichthoudende autoriteit. De licentie werd in juni verkregen, aangezien Coinbase de eerste beurs werd die een dergelijke licentie ontving van de Duitse financiële waakhond. De cryptobeurs verwerkt ook licenties uit andere regio’s.

The post Deutsche Telekom geeft Coinbase de bewaarrechten op zijn Celo appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*