Crypto-Prijzen.nl

Deri Protocol integreert Chainlink Price Feeds om veilige handel in derivaten te garanderen

Deri Protocol integreert Chainlink Price Feeds om veilige handel in derivaten te garanderen

Deri Protocol financiert en integreert Chainlink (LINK/USD) Price Feeds met de verbeterde afwijkingsdrempel (0,1%) op BSC, Heco en Polygon (MATIC/USD). De Uniswap stijl BitMEX+ garandeert volgens hun website toegang tot zeer betrouwbare, volledig nauwkeurige prijsfeeds die nodig zijn om de exacte dollarwaarde van de onderliggende activa van de eeuwigdurende contracten te geven. Dit wordt mogelijk na integratie van het gedecentraliseerde, geavanceerde Oracle netwerk van Chainlink.

Garandeert veiligheid en razendsnelle prijsupdates

In eerste instantie zal Deri de verbeterde afwijkingsdrempel gebruiken (0,1%): BTCUSD (BTC/USD) en ETHUSD (ETH/USD). Chainlink Price Feeds bieden naadloze integratie en zijn oplossingen hebben zich in de loop van de tijd bewezen. Op dit moment beveiligt Chainlink tientallen miljarden dollars aan slimme contractwaarde, met behoud van robuuste beveiliging binnen toonaangevende DeFi-protocollen. Het blijft werken, zelfs in het geval van flash crashes, uitvaltijd van centrales en door flash leningen veroorzaakte gegevensmanipulatie aanvallen.

0xAlpha, mede-oprichter en CEO van Deri Protocol, zei:

“Het orakelmechanisme is het belangrijkste element voor alle DeFi projecten, vooral voor derivatenhandeloplossingen. Na grondig intern onderzoek en discussies met het Chainlink Labs team, hebben we besloten om de Chainlink Price Feeds te sponsoren, waardoor de Deri gemeenschap meer veiligheid en transparantie krijgt en het hele DeFi-ecosysteem wordt bevorderd. We kijken ernaar uit om in de toekomst met Chainlink samen te werken als we extra producten toevoegen.”

Arbitrage, speculeren en hedge on chain

Deri maakt het ook mogelijk om door middel van liquiditeitspools te hedgen, te arbitreren en te speculeren op chain. Het ondersteunt een groot aantal tokens om de liquiditeit te garanderen. Deze kunnen ook door handelaren als marge worden gestort.

Andere voordelen van Chainlink Price Feeds

Chainlink Price Feeds bieden veilige node-operators, een solide reputatiekader, hoogwaardige gegevens en een gedecentraliseerd netwerk. Veilige, onafhankelijke Oracle knooppunten die worden beheerd door toonaangevende gegevensproviders, blockchain DevOps teams en conventionele bedrijven beveiligen de feeds. Deze knooppunten zijn zelfs tijdens infrastructurele achteruitgang en hoge gasprijzen betrouwbaar.

Chainlink prijsfeeds zijn gedecentraliseerd op het niveau van het orakelnetwerk, de gegevensbron en het orakelknooppunt, waardoor uitstekende bescherming wordt geboden tegen manipulatie door het orakelnetwerk of de gegevensprovider.

The post Deri Protocol integreert Chainlink Price Feeds om veilige handel in derivaten te garanderen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*