Crypto-Prijzen.nl

Delegated 1-click staking is live in de Theta Web Wallet

Delegated 1-click staking is live in de Theta Web Wallet

Met de nieuwe functie van 1-click staking in de Theta (THETA/USD) Web Wallet, kunnen gebruikers hun munten delegeren om te staken naar Guardian Nodes van de gemeenschap, die vrijwillig zijn aangeboden voor gebruik, schreef Theta Labs. Ongeveer een dozijn leden van de Theta gemeenschap hebben zich vrijwillig aangemeld om hun nodes op de witte lijst te zetten in de Theta Web Wallet, waardoor het gemakkelijker wordt om stakingsbeloningen (TFUEL beloningen) te verdienen dan ooit. Dankzij de nieuwe ontwikkeling wil Theta een stakingspercentage van meer dan 60% behalen.

Staking binnenkort toegevoegd aan Chrome extensie en Theta Web Wallet

Op dit moment is 1-click staking beschikbaar in de Theta Web Wallet. Theta zal het binnenkort toevoegen aan zijn mobiele portemonnee en Chrome extensie. Het bedrijf meldt dat het huidige proces en het nieuwe vrijwel identiek zijn. Gebruikers moeten inloggen op hun Theta Web Wallet. Vervolgens navigeren ze naar ‘Stake storten’ in het gedeelte Staking. De meest recente toevoeging aan de Theta Wallet pagina is ‘Delegated Guardian Node’. Wanneer u erop klikt, wordt u doorgestuurd naar een lijst van de vrijwilligers die hun nodes hebben geleverd om aan te pinnen. Kies er een uit en druk vervolgens op Doorgaan. U wordt gevraagd het aantal THETA’s in te voeren dat u wilt staken. Druk tot slot op Storten.

Minimale inzet is 1.000 THETA tokens

Gebruikers moeten minimaal 1.000 tokens inzetten om in aanmerking te komen voor een beloning. De inzetbeloningen zijn hetzelfde alsof ze hun eigen node zouden gebruiken. Mensen die minder dan 50.000 tokens inzetten, moeten soms weken wachten om een TFUEL beloning te verdienen, omdat deze beloningen gebaseerd zijn op waarschijnlijkheid en daardoor willekeurig worden verdiend. Het bedrijf biedt aanvullende informatie over staken en procedures voor het intrekken van stakes in de Theta documentatie voor Guardian Nodes en Staking, evenals een gids over TFUEL staking.

Staken is zonder risico

Tokens lopen nooit risico omdat ze nergens anders heen kunnen dan terug naar de portemonnee van de staker, zelfs als een node is gecompromitteerd, uitvalt of een ander probleem ondervindt. De houder is de enige die zijn THETA tokens beheert.

The post Delegated 1-click staking is live in de Theta Web Wallet appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*