Crypto-Prijzen.nl

DeFiLlama voegt Cardano toe aan lijst met projecten,

DeFiLlama voegt Cardano toe aan lijst met projecten,

Houders van Cardano (ADA/USD) kunnen hun investering beter in de gaten houden nadat DeFiLlama, een blockchain analyse platform en DeFi TVL aggregator, aankondigde dat het Cardano had toegevoegd aan de lijst met bijgehouden projecten. Tot nu toe zijn er niet veel betrouwbare bronnen om de groei van Cardano te volgen.

Het platform registreerde een grote stijging in TVL op Cardano sinds het werd toegevoegd – van $ 822.000 op de openingsdag tot een huidige TVL van $ 1,5 miljoen.

Boeiende gebruiksscenario’s

Cardano heeft als doel “de macht te herverdelen van onverklaarbare structuren naar de marges naar individuen”, en helpt een samenleving te creëren die veiliger, transparanter en eerlijker is. Het ADA token is ontworpen om ervoor te zorgen dat eigenaren kunnen deelnemen aan de werking van het netwerk. Daarom hebben degenen die de cryptocurrency bezitten het recht om te stemmen over voorgestelde wijzigingen in de software.

Het team achter de gelaagde blockchain zegt dat er al een aantal overtuigende use-cases zijn geweest voor zijn technologie, die tot doel heeft om gedecentraliseerde apps en slimme contracten met modulariteit te ontwikkelen.

Cardano werkt aan het vergroten van ADA adoptie

Cardano heeft een aantal plannen voor projecten om een grotere acceptatie van ADA te realiseren. TVL tracking kan in de nabije toekomst een teken zijn van groei van de blockchain. Het belangrijkste project is de lancering van een gedecentraliseerde uitwisseling (DEX), waarmee gebruikers kunnen beginnen met swappen en communiceren met on-chain DeFi producten.

Een van de langverwachte DEX’s, SundaeSwap, test actief zijn product en maakt zich op om dit jaar zijn mainnet DEX te verzenden.

De aandacht van de mainstream trekken

Grote techreuzen merken Cardano op. Samsung heeft onlangs aangekondigd dat het de Cardano blockchain zou gebruiken om aanplantgegevens op te slaan op twee miljoen mangrovebomen, die het bedrijf plant.

Flexa, een wereldwijde betalingsverwerker, heeft Cardano toegevoegd als betalingsoptie. Meer dan 40.000 retailers in Noord-Amerika zullen het accepteren.

Cardano oprichter Charles Hoskinson heeft door Afrika gereisd en overeenkomsten gesloten met landen als Ethiopië om identiteitsbewijzen naar onderbezette markten over het hele continent te brengen.

Alle ogen zijn gericht op DeFiLlama terwijl houders wachten op ontwikkelingen op het netwerk. Ze verwachten een gestage groei van Cardano’s TVL in de eerste paar maanden van het jaar, ondanks zijn terugval naar de zevende positie op de marktkapitalisatieranglijst van vandaag, achter USDC aan.

The post DeFiLlama voegt Cardano toe aan lijst met projecten, appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*