Crypto-Prijzen.nl

DeFiChain maakt verbinding met BNB Chain via een gedecentraliseerde bridge

DeFiChain maakt verbinding met BNB Chain via een gedecentraliseerde bridge

DeFiChain is een gedecentraliseerde proof-of-stake (PoS) blockchain, forked van het Bitcoin netwerk. Het is gericht op het mogelijk maken van DeFi applicaties op Bitcoin. DeFiChain heeft integratie met de BNB Chain aangekondigd via een nieuwe gedecentraliseerde bridge genaamd DeFiChain Bridge.

Volgens het platform verbindt de bridge, DeFiChain met de BNB Chain (het blockchain ecosysteem van Binance). Tevens biedt het gebruikers de kans om gebruik te maken van snelle, veilige en goedkope liquiditeitsoverdracht.

Met de DeFiChain Bridge hebben BNB Chain gebruikers toegang tot gemakkelijke en veilige token swap mogelijkheden. Inclusief nieuwe opties voor zowel arbitrage als staking optimalisatie in het ecosysteem.

De uitbreiding naar het Binance-netwerk biedt DeFiChain ook een manier om nieuw kapitaal aan te trekken, vooral met naadloze cross-chain transacties.

Het was nog nooit zo eenvoudig om vanuit de BNB Chain het DeFiChain ecosysteem te betreden. Nu is het voor de BNB Chain investeerders mogelijk om toegang te krijgen tot de hoge beloningen en gedecentraliseerde aandelen van DeFiChain. Dit stelt gebruikers in staat om de voordelen van beide werelden te benutten. Zonder de noodzaak van gecentraliseerde exchanges en de vervelende processen die betrokken zijn bij het opzetten van de benodigde accounts en inloggegevens

Dr. Daniel Cagara, de hoofdprojecteigenaar van DeFiChain Bridge.

De DeFiChain token DFI zal het activa overdrachtskanaal van de bridge worden. Waarbij gebruikers DFI en mint wrapped DFI op de BNB chain kunnen vergrendelen. Gebruikers hebben ook de mogelijkheid om de wrapped tokens naar wens om te zetten in BNB of andere activa.

DeFiChain is van plan om de komende maanden een directe bridge te introduceren naar het Ethereum netwerk.

Het bericht DeFiChain maakt verbinding met BNB Chain via een gedecentraliseerde bridge verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*