Crypto-Prijzen.nl

DeFi strateeg Matt West beweert dat de infrastructuurwet kan worden gerepareerd

DeFi strateeg Matt West beweert dat de infrastructuurwet kan worden gerepareerd

Matt West, een DeFi strateeg, en een Democratische congreskandidaat is van mening dat er nog tijd is om de Amerikaanse infrastructuurwet, die president Biden op 15 november ondertekende, te wijzigen.

In een interview zei West dat president Biden slechts de infrastructuurwet van $ 1 biljoen (£ 0,74 biljoen) heeft ondertekend. Het is echter nog niet van kracht geworden en dit biedt de cryptoruimte een kans om terug te dringen. Hoewel hij het wetsvoorstel steunt, vond West een fout in sectie 6050II van de tweeledige wetgeving, die het niet melden van cryptotransacties een strafbaar feit maakt.

Volgens hem heeft de sectie geen zin, aangezien de nieuwe regels NFT verkopers zouden verplichten om de belastingnummers en burgerservicenummers van potentiële kopers te kennen. West merkte op dat dergelijk beleid invasief is, eraan toevoegend dat leden van het Congres wetten maken die ze niet begrijpen.

Daartoe drong hij er bij de leden van het Congres van vooraanstaande politieke partijen op aan om wat voorlichting te krijgen over de zaken die ze mogelijk over het hoofd zien en om te overwegen de juiste wetgeving in te voeren.

West voegde eraan toe dat

Er zijn nu een heleboel mensen in het Congres die wetten proberen aan te nemen over dingen die ze niet per se begrijpen. En daardoor zie je regels die niet echt logisch zijn.

Hoge ambities

Dit nieuws komt nadat West had aangekondigd dat hij op 12 oktober naar het 6e congresdistrict van Oregon zou gaan. Hij zal het opnemen tegen Lorette Smith en Derry Jackson in de Democratische voorverkiezingen, die op 17 mei 2022 zal plaatsvinden. Indien gekozen, belooft West te vechten voor een amendement naar een ander wetsvoorstel dat het medeondertekende werk ongedaan maakt.

Daarvoor deed hij in 2015 mee aan de EVEOnline hackathon en won hij samen met zijn teamlid de Yearn prijs voor hun Hedrick kluisstrategie. Sinds het winnen van de prijs werkt West parttime als strateeg bij Yearn. Hij werkt fulltime als engineer bij Intel. Omdat het lopen voor het Congres een aanzienlijke hoeveelheid tijd in beslag nam, nam West een pauze van zijn werk bij Yearn.

Ondertussen neemt het aantal pro-cryptoleiders gestaag toe, waarbij de verkozen burgemeester van New York, Eric Adams, belooft om van NYC de volgende cryptohub te maken. Hoewel hij nog niet aantrad, zagen zijn crypto inspanningen CityCoins de afgelopen week NYCCoin lanceren, een cryptocurrency vergelijkbaar met MiamiCoin (MIA).

The post DeFi strateeg Matt West beweert dat de infrastructuurwet kan worden gerepareerd appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*