Crypto-Prijzen.nl

DeFi staat op het punt te exploderen op Algorand (ALGO)

DeFi staat op het punt te exploderen op Algorand (ALGO)

Het ecosysteem van Algorand (ALGO/USD) heeft geprobeerd zijn DeFi sector te vergroten, hoewel de concurrentie op dit gebied van de crypto industrie vrij sterk was, met Ethereum en BSC die over alle andere ontwikkelingsplatforms heersen. Maar dankzij de recente onthulling door de Algorand Foundation kunnen de zaken voor Algorand binnenkort veranderen.

Volgens de recente aankondiging van de Foundation probeert een nieuw fonds geld te verstrekken aan bepaalde DeFi projecten die willen voortbouwen op de native blockchains van Algorand. Het fonds is momenteel bijna $ 300 miljoen groot en biedt aan om 150 miljoen Algo te verstrekken om de groei van de Algorand DeFi sector te stimuleren.

De stichting onthulde dat het fonds het Viridis DeFi Fund wordt genoemd en dat het is opgericht om geldmarkten, optiemarkten, NFT platforms, synthetische activatoepassingen, DEXen en meer te voeden, allemaal op het beste blockchain netwerk voor de toekomst van financiën, zoals de aankondiging zei.

Ervan uitgaande dat het fonds uitsluitend uit de genoemde 150 miljoen ALGO tokens bestaat, is het momenteel $ 294 miljoen waard, aangezien de prijs van 1 ALGO $ 1,96 is.

Een kans voor Algorand om te schitteren

Dit is misschien de perfecte gelegenheid voor de blockchain van Algorand om te schitteren en te pronken met zijn potentieel. De blockchain van Ethereum worstelt immers nog steeds om op te schalen en aan de vraag van de DeFi sector te voldoen, terwijl de Binance Smart Chain – een andere dominante kracht in DeFi – wordt omgeven door onzekerheid vanwege Binance’s eigen recente problemen met de regelgevers over de hele wereld.

Hoewel geen van beide nog uit het spel is, heeft de DeFi gemeenschap verschillende alternatieven onderzocht, waaronder Cardano (ADA/USD) — die morgen, 12 september, zijn slimme contracten lanceert — Solana (SOL/USD), en nu Algorand.

De Foundation heeft ook bekendgemaakt dat het fonds zal starten met de twee Algorand DeFi bouwcategorieën die kapitaal zullen ontvangen. Bekend als SupaGrants, zal elke subsidie $ 5 miljoen opleveren. De eerste zal bekend staan als Oracle SupaGrant, terwijl de tweede Bridge SupaGrant zal zijn.

The post DeFi staat op het punt te exploderen op Algorand (ALGO) appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*