Crypto-Prijzen.nl

DeFi pionier Popcorn sluit financieringsronde van $2 miljoen af

DeFi pionier Popcorn sluit financieringsronde van $2 miljoen af

Popcorn, een baanbrekend DeFi project dat sociale impact in zijn protocol opneemt via een nieuw begunstigde financieringsproces (POP), heeft een financieringsronde van $ 2 miljoen afgesloten met steun van gerenommeerde crypto gemeenschapsleden en investeerders. De ronde werd geleid door Kenetic Capital en New Form Capital, evenals een paar angel investeerders. Het geld gaat naar de ondersteuning van de lancering van het DeFi-platform met sociale impact.

De helft van de vergoedingen gaat naar maatschappelijke organisaties

Popcorn maakt gebruik van haalbare kansen voor yield farming binnen het Ethereum (ETH/USD) ecosysteem om sociale waarde te bieden. Ze investeren tot 50% van hun smart contract vergoedingen in organisaties met een sociale impact.

Anthony D Martin, oprichter van Popcorn, merkte op:

“De samenleving ondergaat momenteel een massale herschikking van waarden en mensen zoeken iets anders van hun dienstverleners. Popcorn vertegenwoordigt een nieuw paradigma – het is een heroverweging van stimuleringsstructuren met als doel het leveren van hoogrentende financieringsproducten van de volgende generatie, waarbij alle belemmeringen en frictiekosten voor het creëren van positieve sociale en milieu-impact worden verwijderd. Onze missie resoneert duidelijk met de Web3 gemeenschap, en onze recente fondsenwerving betekent dat vooruitstrevende instellingen ook optimistisch zijn over deze nieuwe toekomst van persoonlijke financiën.”

POP omvat deelname van tokenhouders en kwadratische financiering

Het innovatieve financieringsproces van begunstigden van Popcorn omvat complexe kwadratische financieringsmechanismen en deelname van tokenhouders. Wat gebruikers echter moeten weten, is dat ze educatieve, open source en milieu initiatieven ondersteunen. Een deel van de inkomsten van het platform wordt automatisch en on-chain doorgestuurd naar in aanmerking komende begunstigden. Ze zijn goedgekeurd via on-chain stemmen door POP tokenhouders. Het platform werkt ook samen met projecten om koolstof te compenseren en vast te leggen om de koolstofvoetafdruk te minimaliseren.

Alex Marinier, partner bij New Form Capital, zei:

“New Form is verheugd om samen te werken met het Popcorn team bij het uitbouwen van een innovatief DeFi product – een product dat opbrengsten voor zijn gebruikers zal genereren en hen tegelijkertijd in staat stelt een impact te creëren op de doelen die ze belangrijk vinden. We zijn van mening dat de mogelijkheid om duurzaamheidsinitiatieven te financieren, de toegang tot onderwijs te verbeteren en open source projecten te ondersteunen via DeFi, zal resoneren met de gemeenschap en als model zal dienen voor toekomstige projecten.

The post DeFi pionier Popcorn sluit financieringsronde van $2 miljoen af appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*