Crypto-Prijzen.nl

DeFi Land sluit IDO, genoteerd op FTX en Raydium vandaag

DeFi Land sluit IDO, genoteerd op FTX en Raydium vandaag

DeFi Land, een opwindend spel om te verdienen, gebaseerd op DeFi wereldmechanismen, heeft zijn IDO officieel gesloten op Gate.io, Raydium en Solanium. Het native DFL token wordt op 24 november om 11.00 uur ET vermeld en begint te handelen op FTX, Gate.io, Raydium en Serum. 0,7% van de 100 miljoen tokens van DeFi Land werd verkocht op Raydium, 0,2% op Solanium en 0,1% op Gate.io, vernam Invezz uit een persbericht.

Verdien en leer

DeFi Land simuleert het leven op een boerderij. Een plant of bloem vertegenwoordigt een teken. Gamers verdienen geld met de groei van hun vakgebied, terwijl ze meer kennis opdoen over DeFi en zijn nuances. DeFi Land draait op Solana (SOL/USD) en is gekoppeld aan toonaangevende DeFi farms en platforms op deze blockchain. De makers werken aan interactiviteit tussen ketens.

Gateway voor crypto beginners naar DeFi en landbouw

Het spel om te verdienen is gepositioneerd om een toegangspoort te worden tot de wereld van DeFi en landbouw voor leken van crypto, die het huidige DeFi ecosysteem overweldigend vinden. Je kunt een demoversie spelen met nep-items.

Gamebeheer via DFL token

De native token van DeFi Land, DFL, zal de platformactiviteiten voeden. Hiermee kunnen gebruikers inzetten voor extra beloningen, het spel besturen, in-game NFT’s maken en meer. Zwaargewichten als Animoca Brands en Alameda staan achter het project.

DFL Erwin, de anonieme projectleider van DeFi Land, merkte op:

We zijn verheugd om de openbare verkoop van DeFi Land tokens aan te kondigen. DFL zal worden gebruikt om onze spel-, inzet-, handels- en ambachtelijke NFT’s en meer te regelen. Onze community kan verschillende in-game use-cases voor onze token verwachten, waardoor ze op meerdere manieren kunnen verdienen en leren.

GammaRay, co-lead van Raydium, voegde toe:

DeFi Land brengt een geheel nieuw niveau van Play-to-Earn gamification naar DeFi. Het zal niet alleen helpen om nieuwe gebruikers aan boord te krijgen terwijl het de liquiditeit en het volume op Solana stimuleert, het zal ook heel leuk worden. Raydium is super enthousiast over deze lancering op AcceleRaytor.

DeFi Land is bedoeld om spelers in staat te stellen activa te gebruiken om geld te verdienen en de opstelling om te zetten in een letterlijk landbouwspel. Het is veel meer dan een spel; het is een gamified interface voor DeFi.

The post DeFi Land sluit IDO, genoteerd op FTX en Raydium vandaag appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*