Crypto-Prijzen.nl

DeFi Land lanceert enkelzijdige staking

DeFi Land lanceert enkelzijdige staking

DeFi Land, de meerketenige GameFi landbouwsimulator, lanceerde enkelzijdige staking en voltooide ook de lancering van Gen-0 NFT, die binnen enkele minuten uitverkocht was, vernam Invezz uit een persbericht.

Met enkelzijdig inzetten kunnen gebruikers DFL inzetten en direct beschikbare beloningen verdienen. U heeft toegang tot alle staking functies in het spel en behoudt de aantrekkingskracht van de overkoepelende DeFi Land interface, evenals het starten en beheren van uw posities op een wrijvingsloze manier.

Flexibel en vergrendeld uitzetten

Er zijn zowel vergrendelde als flexibele uitzetopties. U kunt uw DFL inzetten van 0 tot 104 weken. De vergrendelingsoptie stimuleert DFL houders op lange termijn om het ecosysteem in te zetten en te ondersteunen, wat een hogere APY oplevert.

Aan de andere kant heeft flexibel uitzetten het extra voordeel dat het een inzet kan verwijderen wanneer dat nodig is. Beloningen zijn afhankelijk van de inzetperiode en het aantal ingezette tokens. Het is mogelijk om $DFL in te zetten zowel vanuit het spel als de website.

Eén beloning gegenereerd per seconde

De enkelzijdige inzet genereert één beloning per seconde. Het is slechts één keer per zeven dagen mogelijk om tokens te claimen. Tot de extra beloningen die beschikbaar zijn voor spelers op lange termijn behoren gratis NFT’s en toegang op de witte lijst tot aanstaande protocolfuncties.

Naadloze toegang

Gebruikers hebben naadloos toegang tot de staking functie via de in-game Bank functie. U kiest flexibel of vergrendeld inzetten, voert een bedrag in en begint te verdienen. Vaste emissies beginnen bij 1 $DFL per seconde en veranderen door in-game mechanica en marktvergoedingen om duurzaamheid op lange termijn te garanderen.

7,5K NFT seeds beschikbaar voor gebruikers op de whitelist

In de Gen-0 NFT lancering van DeFi Land, die parallel liep met de lancering van enkelzijdige staking, kwamen gebruikers op de witte lijst in aanmerking voor in totaal 7.500 NFT seeds gedurende een interval van acht uur. De rest werd verkocht via een openbare verkoop, die vanwege de enorme vraag binnen 80 seconden eindigde.

Momenteel zullen DeFi Land NFT’s nu play-to-earn in-game mechanica ontgrendelen. Op secundaire markten overschreed het handelsvolume in slechts één dag de 15.000 SOL (SOL/USD), wat de groeiende belangstelling voor deze tokens bevestigt.

NFT seed munten is de cruciale eerste stap

Gebruikers kunnen het veranderen in 4 NFT’s door het zaadje in het spel te planten en het water te geven met $DFL tokens. Als u een zaadje plant, zit het 30 dagen opgesloten in je tuin. Na deze tijd verbrandt het team alle tokens die zijn gebruikt om zaden in het spel water te geven. Ze verbrandden meer dan 500.000 $DFL in 5 uur.

La notizia DeFi Land lanceert enkelzijdige staking era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*