Crypto-Prijzen.nl

DeFi Land lanceert DeFi game op Solana na een financieringsronde van $4,1 miljoen

DeFi Land lanceert DeFi game op Solana na een financieringsronde van $4,1 miljoen

DeFi Land, een gamified DeFi platform, voltooide zijn eerste financieringsronde, die $ 4,1 miljoen opbracht. DeFi wordt toegankelijker en aantrekkelijker door het concept van gamificerende investeringsacties. Volgens een persbericht van het bedrijf is het belangrijkste doel van de multi-chain landbouwsimulatie-webgame om DeFi mainstream te maken. Het creëert educatieve, intuïtieve oplossingen voor mensen die alternatieven verkennen door alle aspecten van traditionele DeFi protocollen te gamificeren.

Ondersteuning van meer dan 40 investeerders

De financieringsronde van $ 4,1 miljoen werd ondersteund door meer dan 40 investeerders, waaronder gerenommeerde marktspelers zoals Animoca Brands, Alameda, Jump Capital, NGC Ventures, Solana (SOL/USD) Foundation en Gate.io. Een dergelijke grote steun van investeerders bevestigt de haalbaarheid van de doelstellingen van DeFi Land.

Alameda VC Brian Lee zei:

“DeFi Land is een ongelooflijke mix van de twee meest interessante dingen die momenteel in crypto gebeuren – gaming en DeFi. We geloven dat DeFi Land een echte game-changer kan zijn bij het krijgen van casual gamers en de crypto-retails in DeFi”.

Introductie van NFT’s en het ‘play-to-earn’ model

Het platform ondersteunt niet alleen non-fungible tokens (NFT’s), een enorm lucratieve en dynamische markt, maar zal ook een play-to-earn model inluiden met taken, prestaties, gevechten en andere oplossingen om inkomen te verdienen. De toegevoegde NFT’s zullen tokenhouders veel voordelen bieden. In het ecosysteem vertegenwoordigt elk token een spelobject, inclusief gebouwen, bomen en andere boerderijgerelateerde objecten. Deze gamified items bieden nieuwe mogelijkheden om geld uit te lenen of te lenen en liquiditeit te verschaffen.

De SolananaMonkeyBusiness NFT genereert bijvoorbeeld apen in de spelomgeving, waarmee spelers kunnen communiceren. Dit brengt een extra laag van interoperabiliteit en interactiviteit met zich mee.

Integratie met Raydium en Serum voltooien

DeFi Land voltooit de integratie met Serum en Raydium. De NFT marktplaats en de bètaversie van het platform zullen in het laatste kwartaal van dit jaar live gaan. Bovendien zullen de komende maanden nog meer blockchains worden toegevoegd, waaronder Ethereum (ETH/USD) en Binance Smart Chain (BNB/USD).

Oefenmodus voor retailgebruikers

Tot slot: met DeFi Land kunnen retailgebruikers in de “educatieve modus” spelen, waardoor ze meer inzicht krijgen in de gamified omgeving. Ze zullen ook de algehele interface verbeteren om onboarding gemakkelijker te maken.

The post DeFi Land lanceert DeFi game op Solana na een financieringsronde van $4,1 miljoen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*