Crypto-Prijzen.nl

DeFi-game Starchi ontvangt subsidie van Polygon voor integratie

DeFi-game Starchi ontvangt subsidie van Polygon voor integratie

Toonaangevend lanceerplatform, investeerdersnetwerk en incubator Starter’s DeFi-game Starchi ontving een subsidie van de Polygon (MATIC/USD) Foundation om de verdere integratie van Polygon’s full-stack, volledig functionele, Ethereum (ETH/USD) schaaloplossing in zijn gamingplatform te ondersteunen. Starchi is geïnspireerd op de originele Tamagotchi. Polygon biedt Starchi snelle transacties, full-stack schalingstools en lage kosten via veilige, volledig gecontroleerde, slimme ketencontracten, zo leerde Invezz uit een persbericht. Polygon zal de eerste DeFi-game van Starter ondersteunen bij het integreren van alle toekomstige ontwikkelingen op zijn netwerk.

Ervaar de magie van Starchi

Spelers adopteren digitale huisdieren, die moeten worden gevoerd, grootgebracht, ondersteund en vermaakt in een virtuele omgeving. Starchis worden gemodelleerd als een soort zonovergoten, nooit eerder geziene wezens in crisis. Ze zijn op zoek naar een nieuwe energiebron om te overleven in de wereld. Verzamelaars moeten de huisdieren aanschaffen en verzorgen vanaf het moment dat ze worden geboren tot ze volwassen zijn. Spelers moeten voorkomen dat de Starchi uitsterft door middel van vriendelijke gevechten waarmee ze lonen kunnen verdienen, topverzamelaars kunnen worden in de virtuele omgeving en hun digitale huisdieren kunnen socialiseren.

Lionel Iruk, speciaal raadsman bij Starter, merkte op:

“Het doel van het spel is om verzamelaars te herinneren aan de menselijke waarden waaraan we in de echte wereld gewend zijn. De subsidie van Polygon vervult alleen maar onze overtuiging dat Starchi zal dienen als een ongelooflijk vaartuig om licht te brengen, niet alleen in de DeFi-wereld, maar ook in onze post-pandemische wereld. Met de financiële steun van Polygon en de volledige reeks schalingstools om Starchi te ondersteunen, doen we er alles aan om van Starchi een ervaring te maken waar iedereen van kan genieten.”

Verantwoordelijke verzamelaars ontvangen beloningen en kansen om nieuwe en achtergelaten Starchi huisdieren te adopteren of te kopen op de lokale markt. Ze kunnen extra beloningen en tokens verdienen en het leaderboard claimen door middel van Starchi prestatiestatistieken.

Starchi werkt met Starchi Liquid Luck token ($ELIXIR) en Starter’s START token ($START), waardoor het een dual-token economie is. Verzamelaars kunnen hun winst vermeerderen door de combinatie van de ingebouwde herverdelingsregels voor vergoedingen en het ‘play-to-earn’ model.

The post DeFi-game Starchi ontvangt subsidie van Polygon voor integratie appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*