Crypto-Prijzen.nl

DeCurret wordt de eerste die Ontology in Japan noteert

DeCurret wordt de eerste die Ontology in Japan noteert

Digitale valutabank DeCurret heeft plannen aangekondigd om Ontology (ONT/USD) in juli 2021 als nieuwe cryptocurrency zal noteren. Op dit moment vermeldt geen enkel binnenlands crypto beursplatform ONT. DeCurret brengt de munt voor het eerst in Japan, vernam Invezz uit het persbericht van het bedrijf, gepubliceerd op hun website. De munt zal vanaf 13 juli 2021 worden vermeld bij het Kinki Local Finance Bureau van het ministerie van Financiën en het Kanto Local Finance Bureau.

Alleen beschikbaar voor spothandel

In het begin zal Ontology alleen beschikbaar zijn voor klanten in spothandel. DeCurret zal een campagne houden op de dag van lancering. ONT/JPY is het enige beschikbare paar. Het bedrijf zal de exacte startdatum bevestigen wanneer deze is bevestigd. Ze bereiden de overmaking en ontvangst van fondsen voor. Staking is niet mogelijk.

Voordelen van Ontology

De beste eigenschap van Ontology is de flexibiliteit bij het ontwerpen van blockchains voor zakelijke behoeften. De open source, hoogwaardige blockchain is gespecialiseerd in gedistribueerde gegevens- en identiteitsbeheer. Een van zijn partners is Daimler AG. De makers van Ontology anticiperen op brede adoptie op het gebied van gedecentraliseerd databeheer. De primaire munt, ONT, heeft een totale voorraad van één miljard. Vier vijfde is momenteel in omloop. Staking beloont gebruikers met ONT.

DeCurret: een nieuw soort bank

DeCurret, opgericht in 2018, is gebaseerd op het concept van “alle waarden verbinden en eenvoudigweg uitwisselen”. Het doel is om een grote bank voor digitale valuta te worden en de norm te stellen voor gemakkelijke en veilige transacties in digitale valuta. De bank verwerkt sinds het voorjaar van 2019 negen uitgiften en vijf soorten crypto activa en biedt beursdiensten met overdracht, uitwisseling en opslag van digitale valuta. In augustus 2019 introduceerde DeCurret een service waarmee gebruikers e-fondsen kunnen opladen via crypto activa. Dit jaar introduceerden ze een service voor de verkoop en exploitatie van een orderboekwisselservice en mijnbouwmachines.

The post DeCurret wordt de eerste die Ontology in Japan noteert appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*