Crypto-Prijzen.nl

Decred (DCR) bereikte de bodem en het stuitert krachtig terug

Decred (DCR) bereikte de bodem en het stuitert krachtig terug

Na een daling sinds begin september, lijkt het erop dat het Decred (DCR) token de bodem heeft bereikt na de sprong van vandaag in de vroege ochtend, waarbij het een hoogtepunt bereikte van $ 112,32 voordat het zich enigszins terugtrok naar de huidige prijs.

De opleving was al lang geleden, aangezien de meeste analisten van mening waren dat de vorige dip niet gerechtvaardigd was en dat het token in plaats daarvan zou stijgen.

Om investeerders en handelaren te helpen die op zoek zijn naar het kopen en houden van Decred (DCR) munten, heeft Invezz een kort artikel gemaakt om te helpen bij het identificeren van de beste plaatsen om het te kopen.

Lees verder voor meer informatie.

Beste plaatsen om Decred (DCR) te kopen

Plus500

Plus500 is een toonaangevende leverancier van Contracts for Difference (CFD’s), het leveren van Leveraged handel op 2000 financiële instrumenten, waaronder Forex, grondstoffen, indices, aandelen, opties en Cryptocurrencies.

Koop vandaag nog DCR met Plus500

Pepperstone

Pepperstone werd opgericht in 2010 in Melbourne, Australië door een team van ervaren handelaren met een gedeelde toewijding aan de wereld van online handel te verbeteren. Gefrustreerd door vertraagde executies, dure prijzen en slechte customer support, zij uiteengezet om handelaren over de hele wereld te voorzien van superieure technologie, low-cost spreads en een oprechte betrokkenheid bij hen te helpen bij het vak onder de knie.

Koop vandaag nog DCR met Pepperstone

Wat is Decred (DCR)?

Decred (DCR) is het oorspronkelijke token van het Decred protocol.

Het Decred protocol is een blockchain protocol dat is gemaakt om open bestuur, duurzaam financieringsbeleid en gemeenschapsintegratie te vergemakkelijken.

Alle transacties en wijzigingen aan het Decred protocol moeten worden goedgekeurd door de Decred community.

Decred gebruikte de meeste principes van Bitcoin

Moet ik vandaag de DCR munt kopen?

Als u op zoek bent naar een cryptocurrency die positieve tekenen heeft laten zien van het starten van een langdurige bull run, dan is de DCR token een goede keuze na het herstel van vandaag.

Desalniettemin moet u zich bewust zijn van het feit dat het kopen van de cryptocurrency markt extreem volatiel is.

Decred prijsvoorspelling

Hoewel het moeilijk is om cryptoprijzen te voorspellen vanwege hun marktvolatiliteit, zijn analisten van mening dat het DCR token zijn dieptepunt heeft bereikt na de recente terugval en dat de munt naar verwachting zal doorgaan met de rally die vandaag begon tot het einde van het jaar.

$DCR aandacht op social media

The post Decred (DCR) bereikte de bodem en het stuitert krachtig terug appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*